Седмичен хороскоп – 22.06 - 28.06.20

Хороскоп 22.06.2020 08:07 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп – 22.06 - 28.06.20

Овен –Меркурий транзитира през 4-я ви слънчев дом. Проблеми с дома и семейството ви могат да привлекат вашето внимание. Ако се появи необходимост от домашни ремонти, бъдете благодарни, че сте ги открили навреме и започнете да се занимавате с тях. Може родителите ви да се нуждаят от вашата подкрепа или вие от тяхната. И ако в къщи има неизречени проблеми, помислете за това да ги оставите отворени за открита дискусия, която позволява на всички да изкажат думата си и да може да се постигне общо съгласие. Помислете за основно почистване на дома или малко обновяване на интериора. Така може да промените енергията на вашия дом и да освежите нещата за следващите месеци!

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Телец – Ретроградният Меркурий транзитира през 3-я ви слънчев дом. Вниманието ви ще бъде насочено към най-близкото обкръжение – братя, сестри, съседи, близки роднини. Общуването ще бъде много важно за вас. Ако имате братя и сестри, проверете дали не се нуждаят от вашата подкрепа или просто се вижте с тях по на кафе. Мнозина ще имат пътувания на къси разстояния. Използвайте това време, за да наваксате с нерешените задачи и да сложите своите бележки в ред! Архивирайте важната информация на компютъра си. Избягвайте да се занимавате с официална или правна кореспонденция, която е най-добре да се остави, докато приключи ретроградният период.

Благоприятни дни –22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Близнаци – Докато ретроградният Меркурий минава през вашия 2-ри слънчев дом, отделете време, за да прегледате въпросите, които засягат вашите финансови и други ресурси. Това е чудесен момент да изчистите неплатените сметки, дългове и да сложите финансите си в ред. Използвайте ретроградната фаза, за да разработите жизнеспособен план за управление на парите си. Също така е подходящо време да изразите благодарност към благословиите на живота, а не само да ги консумирате. Полагайте добри грижи за здравето си по време на този транзит. Когато се чувствате уморени, почивайте. Ако се чувствате зле, не се насилвайте, а вместо това направете онова, което трябва, за да се възстанови тялото ви. В крайна сметка това е най-ценният ресурс.

Благоприятни дни – 24, 25, 28

Бъдете внимателни – 26, 27

Рак – Ретроградният Меркурий преминава през вашия знак и 1-я ви слънчев дом. Ако имате неочаквани забавяния при някои важни планове, не се паникьосвайте. Възползвайте се от възможността да прегледате отново тези планове, всички свързани споразумения с други хора и вашите цялостни очаквания. Може да сте пропуснали нещо, на което трябва да обърнете внимание, или просто се нуждаете от известно време, за да си направите една равносметка. Внимавайте за необмислени заключения или спонтанни решения. Изкушението може да е силно, но резултатът от това ще бъде по-малко от желания! Търпението се отплаща, затова го използвайте добре.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23, 28

Лъв – Ретроградният Меркурий  преминава през 12 слънчев дом. Отделете повече време да прекарате в уединение у дома, за да чуете „мекия глас“, който ви говори мъдри думи отвътре. Това е много личен и самотен момент, когато търсенето на насоки навън няма да помогне. Отговорите вече са вътре във вас, трябва само да ги чуете.  Мнозина животът ще отведе в болници било заради себе си, било заради други хора или други заведения. Информацията, получена сега, от който и да е източник, може да бъде използвана за осветяване на духовния ви живот. Бъдете готови да поемете отговорност за ролята си в междуличностните проблеми. Възможно е не всичко да е по ваша вина, но готовността да признаете, че са необходими двама за танго, ще ви даде възможност в поддържането на мир и спокойствие.

Благоприятни дни – 28

Бъдете внимателни – 24, 25

Дева – Ретроградният Меркурий преминава през вашия 11 слънчев дом. Връзките с приятели, групи и съмишленици, могат да станат необичайно напрегнати и проблематични.  Това няма да продължи вечно. Може също така да подновите старо приятелство, което сте прекъснали. Това е и добро време за преглед на житейските цели и желания: чудесно време да си направите списък с нещата, които желаете и да изготвите плановете за постигане на бъдещи цели.  Участието в групи, било то професионални, социални, творчески, терапевтични или други, може да доведе до неочаквани смущения: срещите се отменят, ключови хора не се появяват, дневните програми се смесват, намеренията не се споделят. Най-добре е да оставите бурята да отмине, без да правите от мухата слон. Веднага след като Меркурий промени посоката, нещата вероятно ще се успокоят.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 26, 27

Везни – Ретроградният Меркурий преминава през 10 слънчев дом. Може да се наложи да прибягвате до стари тактики, свързани с вашата кариера и може би да преосмислите роли или дейности, които преди това са били свързани с вас. Ако е така, уверете се, че можете да ги използвате в своя полза, а не като крачка назад.  Вашият обществен живот може да бъде стресиращ в този момент. Затова внимавайте какво казвате онлайн, например, за да сте сигурни, че случайно няма да събудите стършелово гнездо, което не можете да контролирате! Родителите ви може да се нуждаят от вашата помощ. Ако е имало предишни недоразумения между вас, това е подходящ момент да ги изчистите и да започнете отначало. Но внимавайте да не заметете болката под килима, тъй като тя ще се възкреси по-късно, само ако не бъде решена правилно сега.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Скорпион – Докато Меркурий ретроградира над вашия 9 слънчев дом, отделете време, за да размислите върху разбирането си за живота и смисъла, който приписвате на събитията. Използвайте този транзит, за да видите нещата през различен обектив и да направите нови изводи.  Изясняването на най-важните проблеми и предизвикателства, с които се сблъсквате днес, ще формира основата за важни прозрения през следващите месеци.  Когато пътувате в чужбина, бъдете смирени и търпеливи към хората, които срещате и ситуациите, в които се озовавате. Не забравяйте, че културните и езиковите различия могат по-лесно да доведат до недоразумения, а усмивката и протегнатата ръка могат да направят много, за да изгладят всяко недоразумение.

Благоприятни дни –22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Стрелец – Докато Меркурий ретроградира над вашия 8 слънчев дом, преразглеждайте внимателно общи споразумения за ресурси и финанси, за да избегнете недоразумения. Това не е подходящ момент за подписване на споразумения или договори, особено финансови или свързани с имущество, но ако това е неизбежно, четете дребния шрифт и го препрочитайте, за да не бъдете прекарани поради неочаквани забрани или отговорности. Ако през това време изпитвате сексуални проблеми, не се отчайвайте. Те са по-скоро краткотрайни и симптоматични за настоящите обстоятелства, отколкото по-дълбок проблем, който изисква внимание. Ежедневният стрес могат да доведе до липса на интерес към секса, но това ще отмине и сексуалният ви живот ще продължи! Като алтернатива, това може да бъде интересно време за сексуални експерименти или отново да се видите със стари партньори, където химията помежду ви все още съществува.

Благоприятни дни – 24, 25, 28

Бъдете внимателни – 26, 27

Козирог – Ретроградният Меркурий транзитира над 7 слънчев дом. Това е подходящ момент за изразяване на чувства и за неизказани по-рано мисли и емоции във взаимоотношенията. Въпреки че този транзит може да затрудни общата комуникация с партньора ви и с другите. Затова бъдете готови да правите компромиси и да прощавате, когато е необходимо и уместно, като помните, че недоразуменията често имат две равни страни, които нямат ясно изразено „правилно и грешно“. Ако от миналото се появи бивш партньор или предишен приятел, това може да бъде възможност за разрешаване на стари наранявания и обиди, т.е. дори ако сте съгласни само да затворите люка и да продължите със собствения си живот.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23, 28

Водолей – Ретроградният Меркурий транзитира над 6 слънчев дом, свързан с работата и здравето. Бъдете търпеливи с ежедневните неудобства. Намерете начини да се издигнете над малките фрустрации и препятствия, за да можете да останете спокойни, дори когато сте изправени пред неочаквани проблеми. Проблемите на работното място могат да доведат до неудовлетвореност, но също така е подходящ момент за разрешаване на недоразумения. Откритата дискусия с колегите сега може да бъде много полезна. Най-добре е да не организирате важни дейности за този период, тъй като ще се затруднявате с изпълнението им.  Не пренебрегвайте здравето. Всекидневният стрес може да ви накара да пренебрегнете физическите, умствените и емоционалните нужди, но ако не си дадете възможност за възстановяване, може да се усложнят нещата. Старайте се да бъдете спокойни, хранете се добре, спете достатъчно и помислете за пътуване до любимо място. Във всеки случай здравословните проблеми, които сега се появяват, обикновено са краткотрайни.

Благоприятни дни – 28

Бъдете внимателни – 24, 25

Риби – Ретроградният Меркурий транзитира през 5 слънчев дом.  Подходящо време да се впуснете в творчески начинания. Бъдете креативни за собственото си удовлетворение, а не за някой друг. Не търсете външно признание, а се наслаждавайте на резултатите от творческия процес, който позволява на енергийния ви поток да активизира ума ви. Това е вътрешен процес на връзка с основната творческа енергия, която съществува във всички нас. Плевенето на градината може да бъде също чудесен творчески процес, ако изчистите почвата за нов живот. Символично това ще даде отражение и върху вашият живот. Ако имате деца, не забравяйте да общувате повече с тях през този период. Може да откриете проблеми, които са били скрити преди това, заедно ще имате  възможност да ги изчистите, ако е необходимо.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 26, 27/Ивелина Пенчева, астролог 

CHF CHF 1 2.02049
GBP GBP 1 2.28431
RON RON 10 3.93021
TRY TRY 100 5.63146
USD USD 1 1.83594