Ретрограден Меркурий в Рак – емоции и объркване

Хороскоп 15.06.2020 15:07 Снимка: ДНЕС+

Ретрограден Меркурий в Рак – емоции и объркване

Време е за още един кръг от ретрограден Меркурий и той ще настъпи на 18 юни, този път във водния знак Рак и ще приключи на 12 юли. Знакът Рак, управлява емоциите. Това означава, че през този период може да станем по-чувствителни, по-субективни и по-лесно податливи на импулсивни действия. Възможно е да приемаме събитията твърде лично, да драматизираме, да изпитваме повече страхове.

Бъдете внимателни по отношение на дома, тъй като са възможни аварии, повреди на техника. Този период може да бъде отличен за реновиране на дома или офиса. Друго, което ще ни донесе ретроградният Меркурий в Рак е усещането за несигурност и нестабилни основи. Важно е да укрепим вътрешното си Аз, както и онези основи, които са разклатени.

Какво ви очаква според зодията?

Овен

Овните ще преследват някои от последните решения, които са взели. Бъдете готови на изненади във вашите взаимоотношения. Възможни са конфликти. Помислете върху любовния си живот.

Телец

Ретроградният Меркурий може да ви донесе някои пречки. Ще трябва да преоцените любовните отношения или брака си. Бизнес офертите, които може да получите, се нуждаят от добра проверка.

Близнаци

Тъй като вашият владетел Меркурий е ретрограден този юни в знака на Рак, ще трябва да прегледате някои от последните решения, които сте взели. Някои планирани събития сега може да се забавят. Използвайте този ретрограден период, за да проверите споразуменията, които сте подписали в професионални сделки. Възможни са обърквания в личните отношения.

Рак

За Раците не са изключени служебни проблеми. Стойте настрана от неприятностите и конфликтите. Може да имате проблеми и у дома във взаимоотношенията. Изчакайте ретроградният период да отмине, преди да вземете важни решения.

Лъв

Лъвове, погрижете се за общото си благополучие и си починете добре. Не се претоварвайте. Преразгледайте разходите си и направете някои промени, ако бюджетните ви планове не са под контрол.

Дева

Предстои положителен период за вас, Деви. Някои от вашите идеи може да се осъществят. Не се забърквайте в конфликтни ситуации, вместо това определете приоритетите си и ги следвайте. Променете и начина, по който общувате с другите.

Везни

Възможно е да имате усещане за монотонност в живота си. Следвайте целите си и не се възгордявайте от успехите. Осигурете си повече спокойствие, хранете се здравословно и избягвайте стреса.

Скорпион

Обърнете внимание на личните си нужди. Любимите ви хора ще се нуждаят от вашата подкрепа и обич. Това е период на смесени емоции, затова бъдете внимателни. Сега може да подобрите социалния си живот.

Стрелец

Стрелците ще трябва да преосмислят своите идеи, защото някои не се нуждаят от вниманието ви. Щастието в любовта или брака ще бъде поставено на изпитание. Емоциите могат да навредят на всякакви шансове за подобрение на взаимоотношенията.

Козирог

Козирозите ще имат много идеи, но ще се чувстват така, сякаш не виждат посоката, в която трябва да тръгнат. Периодът на ретроградния Меркурий е подходящ за придобиване на нови познания, курсове.

Водолей

Възможни са някои трудности във взаимоотношенията, затова внимавайте с емоциите. Не е подходящо да правите големи покупки, да харчите неразумно, защото на по-късен етап може да имате трудности.

Риби

Рибите може да бъдат изправени пред лични и професионални дилеми. Стара любов може да напомни за себе си, бъдете внимателни. Ако сега ви се струва, че над вас има тъмни облаци, то те ще се разсеят, когато ретроградният Меркурий отмине./az-jenata.bg

CHF CHF 1 1.76742
GBP GBP 1 2.26632
RON RON 10 4.00678
TRY TRY 10 2.18524
USD USD 1 1.63832