Порталът на Лъва изпраща мощни енергии към Земята

Хороскоп 08.08.2022 11:09 Снимка: ДНЕС+

Порталът на Лъва изпраща мощни енергии към Земята

Основното събитие на деня! Всяка година, на 8 август - на 8-ия ден от 8-ия месец от годината, се извършва особено мощно космическо подравняване с важни ефекти върху хората на нивото на ДНК. Нарича се  Порталът на Лъва и е момент, в който има голямо увеличение на космическата енергия, която тече от духовните сфери към физическите сфери, където се намираме. Простичко казано, все едно се отваря огромна порта, от едната страна е духовният свят с водачи, които се грижат за душите ни и ни направляват, а от другата страна сме ние, човеците тук на Земята. При широко отворена порта комуникацията между двата свята е възможна и интензивна, а духовното царство ни изпраща огромни вълни от енергийна помощ. Събужда се нашата ДНК, активира се човешкото енергийно поле, предават се високи вибрации и кодове за духовно пробуждане. Това е страхотна възможност, ако знаем как да я използваме.

Енергията на Лъвския портал се отваря всяка година между 26 юли и 12 август, но достига своя пик на 8 август. Името на явлението се определя от периода, в който се случва, а именно по времето на астрологичния знак Лъв. Този център предава енергиен импулс през Лъвската порта, който се предава по-нататък към зодиакалните знаци. Това определя осъзнаването на енергиите и действията, насърчавайки приемането на полезни промени. Всеки отделен зодиакален знак ще усети това напълно.

Порталът на Лъвската порта е свързан със звездата Сириус, която сега е близо до Земята. Смятало се е, че тази звезда ни свързва с висока енергия и ни носи повишено съзнание и мъдрост. В продължение на хиляди години е бил наблюдаван и почитан като период на голям духовен енергиен поток и активиране на човечеството. Този период ни насърчава да забравим всички тревоги и безпокойства, да мислим позитивно и да позволим на енергията да проникне в живота ни; помага за духовната ни еволюция.

Порталът на Лъвската порта носи със себе си силата на числото осем, което обикновено представлява късмет. И тъй като в този случай осмицата се появява два пъти, това означава, че късметът е двоен и по-силен като интензитет. Особено в този ден, когато невъзможното може да стане възможно. Числото 8 е свързано с безкрайността, проявлението, просперитета.

Какво още ще ни донесе отвореният портал на Лъва в живота ни:

Отваряне на чакрите – През този период чакрите могат да се отворят много по-лесно и енергията ще тече свободно през тялото ни.

Порталът активира сърдечната чакра, което означава, че можем да се отървем от някои негативни мисли и лоши емоции, да се освободим от всичко, което натоварва душата и сърцето ни или ни пречи да обичаме истински.

През този период се вслушвайте във вътрешния си глас. Интуицията се засилва и инстинктите се изострят.

Получаваме вдъхновение и нови страхотни идеи, как да решим нещо старо и започнем нещо ново. Лъвският портал носи страхотна творческа енергия, креативност. Успех очаква и онези, които са ориентирани към изкуството.

Важни прозрения могат да бъдат получени чрез сънища, интуиция, инстинкти и в състояние на релаксация.

Засилва се връзката ни с Вселената и сега по-лесно можем да получим сигнали, съобщения и предупредителни знаци, изпратени ни от духовния свят. Бъдете отворени за чудеса.

Енергията се засилва, затова бъдете колкото е възможно повече сред природата, защото тя е най-добрият източник да се заредим. Седнете на тревата, прегърнете дърво, оставете вятъра да разроши косите ви, гледайте водата...

В периода на отваряне на портала на Лъвската порта е важно да използвате своите способности, потенциал и таланти. Очаквайте новата енергия и прегърнете промените. Този феномен идва с положителни енергии за всеки отделен знак. Може би този период ще бъде съдбовен за вас – опитайте се да станете най-добрата версия на себе си.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648