Нумерологията разкрива миналия живот

Хороскоп 24.08.2021 10:47 Снимка: ДНЕС+

Нумерологията разкрива миналия живот

Нумерологията се занимава с числата, изучаването на тяхната енергия и свещеното значение. Смята се, че миналият живот може да повлияе на настоящето на човек. Можете да разберете миналото си с помощта на нумерология.

Нашата дата на раждане е неразривно свързана с кармата и миналите животи. Неслучайно сме родени точно на този ден - Вселената го е поискала. Това е свързано с минали животи, а едно просто нумерологично изчисление ще ви помогне да разберете.

Нумерологично изчисление

За да разберете кои сте били в миналия живот и как се е развила съдбата ви, ще трябва да изчислите числото на съдбата. Това е доста лесно да го направите - просто трябва да съберете всички числа на рождения си ден. В нумерологията са важни само еднократните числа 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Например, родени сте на 08/09/1991. Изчислението ще бъде както следва: 8 + 9 + 1 + 9 + 9 + 1 = 37 = 3+7= 10 = 1

Единица. Родените под егидата на единица най-вероятно са били щедри и мили хора, които са имали доста натоварен живот. Ако сте получили това число при изчисляване, тогава в миналия живот сте били филантроп, помагали сте на другите. Имали сте голямо семейство и много деца.

Двойка. В миналия живот сте били по-фокусирани върху себе си, върху придобиването на знания и удоволствие, върху личните проблеми. Числата показват, че сте съжалявали много, искали сте да промените много неща, поради което често сте били недоволни от резултатите от избора, който Вселената ви е предоставила.

Тройка. В миналия живот сте намерили своето призвание, разбрали сте смисъла на съществуването и сте си поставили основните цели. Възможно е това просветление да е било пренесено отчасти в този живот. Трябва да се опитате да слушате интуицията си, вътрешния си глас и да не спирате да се занимавате с духовни търсения, защото отговорите винаги са някъде близо до вас.

Четворка. Числото 4 е символ на обединението на четирите елемента, символ на универсалност и стабилност, духовна симетрия, равенство на доброто и злото. В миналия живот сте изпитали много проблеми. Съдбата не е била благосклонна с вас, затова сега се опитва да поправи нещата.

Петица. Числото пет е символ на завършеност, следователно в миналия живот такива хора най-вероятно са успели да постигнат огромни висоти в някоя област на живота, да направят невъзможното, да извършат някакъв подвиг. В този живот тези хора също имат късмет да намерят себе си, в любовните отношения и в работата.

Шестица. Хората с това число на съдбата в миналия живот постоянно са били на крачка от успеха. Те често са изпитвали разочарование поради негативно отношение, непредвидени проблеми. В миналия живот те са имали много врагове и недоброжелатели. В настоящия живот ситуацията е по-благоприятна. Срещу лош късмет и проблеми ще помогнат амулети и други защитни средства.

Седмица. Това е духовно, енергично силно число. Ако това е вашето число на съдбата, тогава със сигурност можем да кажем, че в миналия живот сте били доста авторитетен човек, наставник на много хора. Повечето проблеми са били разрешени чрез дипломация и търсене на компромиси.

Осмица. В миналия живот такива хора са били доста самотни и нещастни, но са имали ясни принципи и правилни цели. В един момент нещо се е объркало, така че в настоящия живот Вселената се опитва да компенсира и да реши проблема с липсата на късмет за родените под егидата на 8.

Девятка. Хората с това число на съдбата не винаги са били честни с близките и приятелите си, така че в настоящия им живот понякога им е трудно да намерят сродна душа. Въпреки това в миналия живот тези хора са успели да постигнат нещо стойностно и наистина важно. Ако искате да погледнете в бъдещето, тогава съвременните начини на гадаене ще ви помогнат. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448