Любовен седмичен хороскоп за 20-24 юли

Хороскоп 20.07.2020 10:39 Снимка: ДНЕС+

Любовен седмичен хороскоп за 20-24 юли

Овен

Седмицата ще ви изненада, но дали приятно зависи изцяло от вашата нагласа. Едно е сигурно - очакват ви препятствия в любовта, които може да приемете като важен опит или като тест за любовта.

Телец

Емоционална ще е седмицата за Телците. Ще научите новини, засягащи професионалното ви бъдеще, но това ще окаже влияние и върху връзката ви. Каквото и да се крие в главата ви, споделете го и не дръжте половинката си на тъмно.

Близнаци

Летни приключения дебнат тези неспирни представители на зодиака. Може да сте решили да изпробвате нещо екстремно, а може и изненадващо пътуване да е сред плановете за седмицата. Със сигурност няма да ви е скучно, обвързани или не!

Рак

Новата седмица ще ви даде поводи за усмивки, но вие сякаш предпочитате да се държите за негативните емоции, за да не останете разочаровани от това, което звездите ще ви начертаят.

Лъв

Много страст между завивките за Лъвовете! Независимо дали вече сте отпуска, или все още сте в града, нямате никакъв шанс да се противопоставите на привличането между вас и партньора.

Дева

Девите са в експериментаторско настроение. Сякаш вярват, че заслужават повече, отколкото получават. Склонни са да потърсят любовта от книгите в работна среда.

Везни

Трудно ви е да се доверете на половинката по някаква причина. Искате да споделите какво ви тревожи, какво не ви дава да заспите вечер, но някак не можете да се насилите, защото мислите, че ще останете неразбрани.

Скорпион

Най-накрая сте намерили спокойствие във връзката си. Дълъг и трънлив е пътят, който извървяхте като двойка, за да стигнете до този момент, но ще разберете, че си е заслужавало.

Стрелец

От всеки ъгъл ви дебнат покани за питиета и кафета. Истината е, че сте малко уморени душевно. Копнеете за самотен остров, любим човек и глътка безгрижие.

Козирог

Забравете работата за миг и отделете повече внимание на любимите ви хора. Направете нещо мило за тях, за да се реванширате за липсата си.

Водолей

Както винаги, Водолеите ще са във вихъра! Дори да се озоват сами в даден момент от седмицата, до минути ще са заобиколени от обожатели, което ще повдигне самочувствието им значително.

Риби

Представителите на тази зодия ще са завладени от меланхолия. Натрапчиви мисли за миналото, носталгични спомени ще ги преследват през новата седмица и колкото и да се опитват - няма измъкване./iWoman.bg

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113