Коя е японската ви зодия и как определя характера ви

Хороскоп 30.01.2023 14:43 Снимка: ДНЕС+

Коя е японската ви зодия и как определя характера ви

Подобно на китайците, и японците имат своя класификация на зодиите. Тя е подобна на западната астрология, където хороскопът се определя от датата на раждане, а не от годината. Според специалистите е доста точна, така че вижте коя е японската ви зодия и как определя характера ви.

Костенурка (19 януари – 14 февруари)

Това са хора, които винаги постигат целите си с търпение, систематично и разумно. Изключително трудолюбиви и отдадени на идеите и схващанията си. Идеални подчинени са, стига да им се гласува доверие, защото те самите никога няма да се похвалят с предимствата си.

Черешов цвят (15 февруари – 20 март)

Представителите на този знак са енергични и настроени позитивно. Дават добри съвети, стига да им ги поискат, но когато става въпрос за тях самите - предпочитат да действат импулсивно, отколкото да изчакат да се появи най-удобният момент. Мнителни са дори към близки и приятели и това понякога им създава проблеми.

Слънце (21 март – 29 април)

Представителите на тази зодия се отличават с честност и отговорност. Идеализмът е водещ за тези хора. Търсят ценностите в общуването и взаимоотношенията с приближените. Проявяват високо чувство за справедливост, мразят лъжите и лицемерието и в същото време са отлични колеги и предани приятели.

Бамбук (30 април - 4 юни)

Гъвкави като личности със силен „жилав” характер, тези хора безпроблемно се адаптират към всякакви промени в средата, в която живеят. Силно екстровертни, обичат интензивните социални контакти, новите преживявания и пътуванията. Често са център на внимание и се радват на много почитатели.

Оризище (5 юни – 6 юли)

Представителите на тази зодия са обречени да успеят в живота, защото са големи късметлии. Рано или късно над тях изгрява щастлива звезда. Те са отдадени на работата си и проявяват изключително внимание към детайла. Борбени, не са готови да се откажат от мечтите си, независимо от трудностите. Няма да ги чуете да се оплакват или да мрънкат. Не могат да търпят проявата на слабост у хората.

Лотос (7 юли – 1 август)

Лотосите са чувствени създания, способни да преживеят целия спектър както на положителните, така и на отрицателните емоции. При тях често е налице противопоставянето разум - емоции. Това лутане между импулсивното и рационалното обаче не им пречи да се наслаждават на живота.

Мост (2 август – 27 август)

Родените под знака Мост имат склонност към алтруизъм. Те са силни емпати и са способни да изслушват и разбират другите. Често са сред първите, които изразяват готовност да помогнат на приятел в нужда. Обичат да дават съвети и са отдадени на изкуството.

Градина (28 август – 10 октомври)

Обичат домашното огнище и са силно свързани с приятелите и семейството си, отдадени на близките си. Очарованието им им помага да се разбират лесно с околните. Изключително тактични, не обичат да се чувстват като натрапници или да бъдат в тежест.

Император (11 октомври – 15 ноември)

Това са най-големите авантюристи. За тях животът е приключение, в което няма правила и граници. Изключително войнствени - печелят всички важни битки в живота си. Егоисти в повечето случаи, които прави впечатление на обкръжаващите ги.

Императрица (16 ноември – 26 декември)

Представителите на тази зодия демонстрират силен характер и воля, искат да бъдат ухажвани и хвалени. Целеустремени, не се предават преди да получат това, което искат. Склонни са към горделивост, което е може би най-голямата им слабост.

Луна (27 декември – 18 януари)

Луните са крехки създания, отдадени на идеала за любовта. Те са тихи и мистериозни, не демонстрират сприхавост. Това ги прави уязвими емоционално, особено при раздели, каквито не понасят леко. Най-големите романтици в хороскопа.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648