Кармичните връзки на Риби

Хороскоп 14.07.2021 12:56 Снимка: ДНЕС+

Кармичните връзки на Риби

Партньорският хороскоп с комбинации за кармична любов показва, че определено не винаги партньорите ще се разбират добре. Ще има разногласия, кавги, истерия, ревност и всичко, което е прекрасно. Лошо е, когато човек се преструва, че всичко е наред и всъщност нищо не е .... Ако имате същата комбинация, вижте колко сте съвместими и какво общо бъдеще ви очаква според синастричния хороскоп като общи тенденции.

Риби и Телец

Перфектната комбинация

Връзката между Телец и Риби има всички предпоставки за успех. И двамата са нежни, чувствени и чувствителни хора, за които любовта и проявяването на внимание са основни елементи на всяка връзка. От Телец романтичните Риби ще получат необходимата доза нежност и внимание, а в замяна ще подкрепят партньора си във всичко. Рибите са малко наивни и са склонни да гледат на света през розови очила, така че стабилният и рационален партньор Телец ще им помогне да се справят по-лесно с реалността. Специален плюс ще бъде, че Телецът ще поеме материалната страна на връзката, ще плати сметките и ще набави доставки, които ще дойдат при разсеяните Риби, които не обичат да се занимават със земни и практически неща. Въпреки че кавгите между тях ще бъдат много редки, случайни конфликти заради екстравагантността и забравянето на Рибите ще бъдат неизбежни.

Добрите аспекти на връзката: Обединява ги искрената любов и дълбокото разбиране. Телецът ще намери партньор в Рибата, който ще му даде безрезервна подкрепа и ще го обсипе с внимание и любов, докато той ще й помогне да не се увлича с непостижими желания и мечти, а да насочи енергията си към цели, които могат да бъдат реализирани.

Риби и Рак

Магическа връзка

Веднага щом се срещнат, те ще почувстват пеперуди в стомаха си и ще осъзнаят, че са родени един за друг. Това са двата най-емоционални и чувствени знака, така че връзката им ще бъде повече от романтична, нежна и страстна. Рибите са романтични. Те мечтаят за принц на бял кон и именно Ракът ще изпълни всичките им романтични стремежи и ще даде любовта, за която винаги са мечтали. И двамата са чувствени, така че ще прекарват много време в леглото, което ще им помогне да установят още по-добра интимност. Рибите са мечтатели, които често наблюдават света през розови очила, така че практичността на Рака ще им помогне да се справят по-добре с изискванията на ежедневието, докато те ще насърчат Рака да бъде по-решителен и смел. И двамата са състрадателни, толерантни и пълни с разбиране, така че връзката им ще бъде без излишни кавги и конфликти.

Добрите аспекти на връзката: Рибите и Ракът са успешна двойка преди всичко защото се разбират много добре и имат сходни възгледи за света. И двамата вярват в любовта и са готови да правят жертви в нейно име, така че връзката им ще бъде вълшебна, интимна, нежна и ще продължи до края на живота им.

Риби и Скорпион

Сродни души

Това е перфектната връзка между двама души, които се обичат толкова много, че след като се срещнат, вече не могат един без друг. Скорпионът и Рибите бързо ще осъзнаят, че тази връзка е всичко, което някога са искали, така че ще направят всичко възможно да не я застрашават по никакъв начин. И двамата са чувствителни и жадни за внимание, но в същото време се отдават много, така че ще се обсипват взаимно с толкова много любов и нежност, че никога няма да им хрумне да търсят разнообразие отстрани. И двамата са чувствени и сексуални, така че интимният им живот ще бъде много богат и вълнуващ и ако нямат задължения, могат да лежат заедно в леглото дни наред, защото не могат да се наситят един на друг. Тази връзка работи на всички нива. Рибите ще отдават любов на Скорпиона всеки ден и ще показват колко много означава той за тях, което ще бъде достатъчно, за да пожелае Скорпионът да останат заедно до края на живота си, докато Рибите ще намерят стабилност и практичност в него, с които самите те не могат да се похвалят. Тази връзка носи много красиви неща, както на Скорпиона, така и на Рибите, така че след като се слеят, нищо няма да ги раздели.

Добрите аспекти на връзката: Рибите са един от редките знаци, които могат да издържат на трудния характер на Скорпиона. Той ще знае как да го оцени, така че в замяна ще ги обсипва с внимание, ще им осигури сигурност и насърчение. И двамата изпитват дълбоки емоции, които другите знаци не разбират, така че ще се зарадват, когато намерят партньор, който като тях е готов да обича дълбоко и интензивно и да отдаде цялото си „Аз“ във връзката./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448