Кариерен хороскоп за юли 2020

Хороскоп 01.07.2020 18:18 Снимка: ДНЕС+

Кариерен хороскоп за юли 2020

Юли е месец на нови предизвикателства, възможности за кариерно развитие и нови подходи в работата. За различните зодии той ще донесе различни възможности, от които да се възползват. Ще имате време да осъзнаете някои грешки, да погледнете с нови очи на работните си ангажименти и да се заредите с нови сили. Ето какво вещае звездната карта в кариерно отношение за различните зодии през месец юли.

Овен

Овните могат да се почувстват силно привързани към определен проект в момента. Това ще продължи и през юли, когато ще се чувстват много мотивирани да успеят да го осъществят и да постигнат целите си. Въпреки това не се преуморявайте. Не се опитвайте да вършите всичко сами без да искате помощ, ако имате нужда. Вместо да ставате твърде обсебени и съсредоточени в работата си, не забравяйте, че екипната работа върши чудеса. Опитайте се да планирате ходовете си, за да не прекалите с нещо в стремежа си да предотвратите провал.

Телец

Може да ви се наложи да усъвършенствате уменията си през този месец, за да подобрите професионалната си квалификация. Напоследък се съсредоточавате върху личния си живот и усещате, че сте изгубили лекотата в работата. Въпреки това практиката ви прави перфектни. Опитайте се да се настроите на работен режим и не забравяйте, че се справяте страхотно. Юли ще ви донесе успехи в кариерен план, стига да използвате уменията си правилно. Опитайте се да бъдете възможно най-прецизни.

Близнаци

През юли ще се чувствате изключително мотивирани и вдъхновени да работите или да преследвате нови върхове в кариерата си, даже и на други места. Използвайте мотивацията си в своя полза и направете всички смели ходове, които досега сте потискали. Можете да поискате повишение или лидерска позиция. Ще се наложи да поемете повече отговорности, но ще сте готови за тези промени. Ако не се чувствате добре на сегашното си работно място, това е страхотен момент да потърсите нови възможности.

Рак

През юли ще се чувствате заинтересувани и любопитни към много теми и области в кариерно отношение. Обърнете внимание на любопитството си и се опитайте да учите колкото можете. Ако нещо предизвика интереса ви, потопете се в него. Това ще ви донесе дивиденти. Всичко, което ще научите сега ще ви е от полза в бъдеще. Следвайте интуицията си. Доверете се на страстта си.

Лъв

През юли ще почувствате готовност да си сътрудничите с други хора. Комуникативните ви умения ще са силни през този месец и ще можете да подобрите съвместната си работа с колеги или партньори. Може да потърсите и други възможности, споделени творчески интереси или да започнете да се занимавате с проекти и работа в голям екип. Ако има колега, на когото се възхищавате, сега е най-доброто време да поискате да работите с него по даден проект. Това ще ви донесе успехи.

Дева

Склонни сте да работите здраво. Ще трябва да балансирате енергията си, за да се предпазите от бърнаут. Важно е да си починете добре, когато се чувствате изморени, защото това ще пречи на продуктивността и успехите ви. Опитайте се да намалите малко темпото и започнете да цените спокойствието. Не се притеснявайте за задълженията си в момента. Ще се върнете към тях веднага щом си отпочинете и получите нови сили за покоряване на върхове. Не забравяйте да се грижите за себе си и да си доставяте онова, от което имате нужда.

Везни

Някои препятствия може би ще ви попречат да бъдете успешни или да свършите някаква работа. Опитайте се да захранвате енергията и работоспособността си с предизвикателствата, които се изправят пред вас. Справянето с тях ще ви помогне да получите най-доброто от себе си. Настройката на ума и мисленето е всичко, което може да ви помогне да спечелите. Разчитайте на острия си ум. Бъдете силни и се старайте да се представяте по най-добрия начин. След като преодолеете всички неудобства ще ви е по-лесно да постигнете целите си.

Скорпион

Важно е да изразите себе си точно сега, когато става въпрос за кариерата ви. Ако нещо ви притеснява, говорете. Не преглъщайте и не спотайвайте мислите си. Юли е моментът, в който трябва да действате. Това ще ви донесе успехи. Използвайте гласа си, за да сте сигурни, че получавате това, което заслужавате. Ако искате повишение, поговорете с шефа си открито. Той ще вземе предвид онова, което казвате.

Стрелец

Има вероятност да се наложи да се потопите до дъно в изпълнението на някои задачи през юли. Ще ви е по-натоварено, отколкото по принцип. Ако има някои ангажименти или задания, които често пренебрегвате, сега ще трябва да ги свършите. Опитайте се да влезете в някои други роли по време на работа. Научете колкото се може повече, за да може да надградите уменията си и да добавите стойност към работата си. Може да имате колега или приятел, който се нуждае от помощ в изпълнението на проекти, на когото може да се притечете на помощ.

Козирог

Колега или приятел може да ви отправи критика и някои насоки. Приемете ги, щом се отнася до работата ви. Това може да ви помогне в бъдеще да се справяте и да сте още по-успешни. Не го приемайте лично. Мислете за това като за подобряване на кариерните умения. Обратната връзка, която ще получите, ще се окаже в правилната посока. Приемете отзивите за работата ви и ги приложете на практика. Ще спечелите. Преглътнете гордостта си и ще забележите, че критиката всъщност е градивна и полезна.

Водолей

Може да забележите, че в момента умът ви е разпръснат навсякъде и около всичко в работния ви процес. Има вероятност да имате проблеми със съсредоточаването в работата. Това крие опасности от допускане на редица грешки. Обърнете внимание на това, което правите, за да ги избегнете. Отделяйте повече време за проверки. Юли не е времето за ускоряване на проекти и задачи, защото ще се чувствате по-разсеяни и замечтани за лятна почивка. Не бързайте, действайте бавно.

Риби

Рибите ще се почувстват заседнали на едно място. Когато става въпрос за определени задачи ще ви е нужно повече време, за да се справите. Опитайте се да се отдръпнете за малко. След като направите крачка назад ще ви е по-лесно да се върнете към нормалния си ритъм на изпълнение на ангажиментите. С нов подход или перспектива ще сте готови за нови предизвикателства. Можете да поискате съвет от приятел или колега, да се консултирате дали е съгласен с вас. Това сверяване на мненията ще се окаже от полза за вас. Ще видите със свежи очи ситуацията и ще можете спокойно да се доверите на интуицията си./az-jenata.bg

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113