Как можете да се доверите отново, ако сте били наранени? - тест

Хороскоп 23.08.2021 12:20 Снимка: ДНЕС+

Как можете да се доверите отново, ако сте били наранени? - тест

Изберете карта, за да получите съветите, от които се нуждаете

Когато сме деца, все още имаме голямо доверие в хората около нас, но животът обикновено ни прави недоверчиви, а често не без причина. И това е още по-вярно, когато хората ни предават, злоупотребяват с доверието ни или просто говорят зад гърба ни. Предателството е изключително трудно преживяване почти за всеки, изпитваме го като лична атака срещу нашата искреност и чувства.

Ако се окажат в такава ситуация, мнозина просто "спускат кепенците" и предпочитат да бъдат изолирани, всъщност, има такива, които стават донякъде антисоциални и предпочитат самотата, страхувайки се от друго предателство.

Как можете да се доверите отново, ако сте били наранени? Изберете една от трите карти, за да получите съветите, от които се нуждаете.

Първата карта

След като щетите бъдат нанесени, е възможно да потънете в състояние на ярост и да не можете да се освободите от това чувство. Ето защо, за да се доверите отново на хората, първо трябва да се излекувате, да се отървете от тази саморазрушителна енергия.

Ядосани сте за случилото се, защото са ви използвали, защото са се изсмели в лицето ви, защото не сте забелязали предупредителните знаци и можете да изброите още причини. Но трябва да продължите оттук, иначе няма да може да се излекувате.

Трябва да осъзнаете, че този гняв идва от дълбока болка и тъга и трябва да започнете да плачете, да оставите сълзите да ви очистят и истинското излекуване може да започне. Гневът ще ви причини само продължителна болка.

Втората карта

За да се доверите на хората отново, ако сте били наранени, първо трябва да си простите, че не сте забелязали сигналните знаци, че сте били слепи и глухи към предупрежденията.

Може да е имало няколко индикации за това, което е щяло да се случи, чули сте определени неща, които са прозвучали зле, но въпреки всичко сте решили да продължите да гласувате вяра на този човек, а сега страдате от това.

Може да е бивш любим, приятел или колега, който и да е, от всяка област на живота. Не мислете какво щеше да се случи, ако не бяхте пренебрегнали предупредителните знаци.

Сега всичко, което остава, е да научите урока си, да извлечете сила от преживяванията си и да се научите отново да вярвате и да се доверявате на хората.

Третата карта

За да отстраните причинените щети, първо трябва да спрете да обвинявате другата страна и да се самосъжалявате.

Да, вярно е, че другата страна (бивш партньор, приятел, роднина, шеф, съсед и т.н.) беше злонамерена и не се интересуваше от щетите, които може да ви причини, но за да се излекувате, трябва да се запитате каква отговорност носите за случилото се.

Може би сте били свръх самоуверени или много упорити, сега няма значение, време е да пораснете и да поемете отговорност за случилото се, за да можете отново да се излекувате и да повярвате на хората. 

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648