Дневен хороскоп и съветите на фортуна за сряда, 1 юли 2020 г.

Хороскоп 01.07.2020 08:02 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на фортуна за сряда, 1 юли 2020 г.

Енергията вече е предостатъчна и основното мото на този ден е съзиданието

Овен – Не си позволявайте да седите бездейно днес, ще бъде непростима грешка да пропуснете такива благоприятни условия за действия. Упоритостта е подходяща при решаването на много въпроси, ако искате да запазите спечелените преди това позиции.

Телец – Внимавайте да не допускате грешки на работното място. Не захвърляйте започнатия проект. Усилията ви няма да останат безуспешни, дори резултатите да се забавят и външната ситуация да показва друго.

Близнаци – Може да изпитате вдъхновение и да имате творчески подем. Използвайте всяка възможност да проявите своите таланти. Ако имате неприятности днес, приемайте всичко без излишни емоции.

Рак – Намирате се в състояние на относителна хармония и вътрешно спокойствие. Това ви позволява да владеете ситуациите и взаимоотношенията си. Не избързвайте в нищо. Вложете повече разум в действията си.

Лъв – Добро време да придвижите интересите си. Може би привличането към някой, който сте забравили, ще се възобнови отново. Денят е благоприятен и за укрепване на брачните и семейните отношения.

Дева – Днес може да не ви достигне достатъчно обективност. Постарайте се да обмисляте внимателно това, което казвате, не хвърляйте думите си на вятъра. Не давайте обещания, които няма да можете да изпълните.

Везни – Нещата ще започнат да се изменят към по-добро. Ще се наложи да изпълните няколко условия. Може да се заемете с реанимация на стари приятелства. Енергията на деня благоприятства подобни мероприятия.

Скорпион – Луната засилва вашата аура, нарастват защитните сили на организма, а личното ви обаяние е несравнимо. Освен, че правите силно впечатление, трудно ще устояват на вашия чар лицата от противоположния пол.

Стрелец – Ще успеете да свършите или да реализирате някои от заплануваните и започнати вече неща. Това ще подобри и настроението ви. Непременно направете разходка, която ще възстанови душевното ви спокойствие.

Козирог – За вас ще е характерна самоувереност и напористост. Успешно общувате и умеете да убеждавате другите. Днес е по-лесно да вземате финансови решения, вие сте в състояние обективно да претегляте всички плюсове и минуси.

Водолей – Денят ще добави вълнение и креативност към вас, ще ви даде необходимия тласък за реализиране на идеите ви. В същото време се повишава общата уязвимост и може да доведе до раздразнителност. 

Риби – Вашият оптимизъм е напълно оправдан: успешната комбинация от обстоятелства ще позволи да се разрешат редица проблеми или да се направи крачка напред. Блестящи идеи ви идват една след друга, защото днес Луната активира деветия ви дом.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е благоприятен за всякакви начинания. В житейски условия късметът ще ви придружава. Много добър ден за началото на всякаква нова умствена и физическа работа, комуникация с приятели, колеги, роднини. Енергията вече е предостатъчна и основното мото на този ден е съзиданието.

Успехът ще е спътник на мнозина. Ден, в който се осъществява връзка към тайните източници на знание. Възможни са интуитивни прозрения и озарения, човек може да придобие разбиране за собствения си път, за смисъла на живота. Много от нещата хората започват да правят интуитивно, несъзнателно.

След работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения. Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113