Дневен хороскоп и съветите на фортуна за петък, 3 юни 2020 г.

Хороскоп 03.07.2020 07:54 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на фортуна за петък, 3 юни 2020 г.

Благоприятен ден за изграждане на отношения с близките

Овен - Успехът е близо, но трябва да поработите още малко за него. Внимавайте да не изпортите нещата в самия край. Слушайте какво ви говорят, но се доверявайте преди всичко на здравия си разум.

Телец - Избягвайте претоварванията и излишествата, днес те са особено вредни за вашето здраве. Ако видите, че някой се умилква около вас и се опитва да спечели вашата симпатия, не му се доверявайте.

Близнаци - Има вероятност да възникнат обстоятелства, които да объркат плановете ви за деня. Пестете енергията си, не се насилвайте да правите нещо, което не ви се прави. Самоконтролирайте се и бъдете готови да посрещнете всяка нова възможност.

Рак - В началото на деня ще се почувствате емоционално по-неустойчиви, но после може да стане по-леко. Благоприятен период за единение с близки и любими хора, но се пазете от общуване с агресивно настроени хора, както и от битови инциденти.

Лъв - Ако решите да предприемате каквито и да било инициативи, трябва да бъдете много предпазливи и внимателни. Всички излишества са неблагоприятни и нежелателни. Избягвайте и физическото претоварване.

Дева - Обърнете внимание на рутинните дела, които също трябва да бъдат свършени. Ще привличате лесно вниманието към себе си, но вашата импулсивност може да изплаши човека, когото харесвате.

Везни - Днес ролята на наблюдателя е по-безопасна от ролята на активен участник в събитията. Полезно е съзнателното уединение, избягване на контакти. Позволете си да правите това, към което ви призовава сърцето.

Скорпион - Денят е положителен. Може да не се притеснявате за нищо. Въпреки това не се отпускайте напълно. Неподходящо е да се изпитва меланхолия и униние. Ще осъзнаете своите истински желания. Търсете поводи за забавление и радост.

Стрелец - Не бъдете толкова импулсивни във вашите решения и не позволявайте на оптимизма ви да изчезне. Ще видите, че скоро във вашия живот ще пристигне много положителен енергиен заряд. 

Козирог - Изглежда, че можете да се справите с абсолютно всичко. Не се стремете да впечатлите другите, вие вече сте „на върха“. С решителния си подход вдъхвате доверие. Мнозина ви уважават заради вашата упоритост.

Водолей - Добре е да разчитате на своя усет. Приятелски съвети и препоръки изслушвайте само от любезност, иначе по-добре ги игнорирайте. Придържайте се към собствените си разбирания. Възможно е непланирано мероприятие.

Риби - Действайте твърдо, без да губите от погледа си целите си. Стремете се към тях без значение колко дълъг е пътят за постигането им. Вече знаете, че с вашата упоритост може да постигнете всичко. Луната иска да избягвате онова, което отнема усмивката ви.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Подходящо време за уединение, размисъл и да се помолите за себе си и близките си. Трябва да бъдете спокойни, разумът да преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно, и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената.

Благоприятен ден за изграждане на отношения с близките. Ако сте скарани с някого, днес има шанс да сключите примирие. Духовното начало на този ден ви позволява да усетите партньора си най-пълно и да получите максимално удоволствие. Решенията, взети в този ден, са най-правилните. Нека сетивата ви ръководят, доверете се на вътрешното аз.

Не трябва да плачете и да се сърдите. Не правете непоискано добро, иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, означава, че неправилно сте използвали мъдростта. Нищо не трябва да се предприема и не трябва да се започва нещо ново, защото ще бъде напразно и ще донесе само загуби.

Луната преминава на празен ход от 16:07 ч. до 07:49 ч. на 4 юли. Нищо важно да не се започва./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113