Дневен хороскоп и съветите на фортуна за петък, 26 юни 2020 г.

Хороскоп 26.06.2020 08:30 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на фортуна за петък, 26 юни 2020 г.

Задоволявайте се с това, което имате, докато се борите за онова, което искате

Овен – Днешните обстоятелства няма да ви позволят да се отпуснете и да правите това, което намирате за нужно. Точно обратното, ще ви подтикнат към активни действия. Волю-неволю ще трябва да приемете правилата на играта.

Телец – Останете спокойни и ще имате всички шансове за успех. Бавните, добре обмислени действия ще позволят постигането на отлични резултати. Полезни ще бъдат съветите на добри познати.

Близнаци – Ще изпитате топли чувства и привързаност към някого. Някои ще изживеят приятни мигове. Но за целта трябва да сте навън сред хората или в приятелска среда, а не да стоите затворени и сами вкъщи.

Рак – Можете да правите нови планове за бъдещето. Вие сте способни да правите верни изводи. Ще се почувствате комфортно в обществото на ваши приятели. Пазете жизнените си сили, които са все още намалени.

Лъв – Денят ще подари много ярки емоции на онези, които не се страхуват да се измъкнат от обичайната пътека и да опитат нещо съвсем ново. Днес обстоятелствата ще са на ваша страна и ще работят във ваша полза.

Дева – Чувствате се достатъчно комфортно и удобно на мястото си. Старайте се да правите точни преценки и не бързайте с промените. Звездите препоръчват да покажете сдържаност и предпазливост при всякакви начинания.

Везни – Първата половина на деня ще изкарате на свободен режим. Възможно е да получите изненада, своята минута късмет. През втората половина на деня вашето внимание ще бъде напълно погълнато от една от фундаменталните сфери: дома, бизнеса, здравето.

Скорпион – Днес ще изпитвате щедрост, уважение, любов, радост от живота и вътрешна хармония, както и просперитет и емоционален подем. Възможна е случайна среща със стар познат (или бивш възлюбен) да събуди буря от емоции в душата ви. Ако това ви се случи, знайте че е кармично събиране.

Стрелец – Днес енергията и жизнеността ви ще разцъфтят с ярки цветове, дори ако събитията от деня изобщо не предразполагат за това. Ще успеете да повдигнете настроението не само на себе си, а и на всички, които са близо до вас.

Козирог – Днес вашето щастие е във ваши ръце или по-скоро във вашата глава. Със силата на мисълта си е напълно възможно да промените света около себе си. Убедете се, че сте изпълнени с енергия и ентусиазъм и насочете мисълта си към това, което искате да стане. Важното е да мислите правилно, защото не само позитивните мисли имат способността да се сбъднат!

Водолей – Вие сте изпълнени с енергия, настроени оптимистично и вярвате, че скоро ще постигнете успех. Доброто ви настроение успявате да предадете и на другите. През втората половина на деня са възможни непланирани разходи. По-добре не отивайте да пазарувате.

Риби – Очертава се да бъдете доста заети. Вниманието ви ще е ангажирано с много неща, включително някои нови. С напредването на деня, ще настъпи малко спокойствие и вече няма да сте толкова натоварени. Има изгледи да получите добри новини.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Спокоен и мирен ден за получаване на любов и благодат. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Дава се възможност да реализирате стоящите пред вас задачи. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късметът обезателно ще ви се усмихне. Девиз на деня: „Задоволявайте се с това, което имате, докато се борите за онова, което искате.“

Ден на интуитивното знание и за служене на другите. В семейството може да се прояви кармата. Добре е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек.

Да не се нарушава меката атмосфера на деня с битови скандали. Внимавайте да не изпускате нервите си. Трябва да се забравят всички обиди. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Не е добре да се изразява недоволство от каквото и да е./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113