Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за петък, 10 юли 2020 г.

Хороскоп 10.07.2020 07:00 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за петък, 10 юли 2020 г.

Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате

Овен – Съдбата може да ви поднесе неочакван бонус: аванс, някаква компенсация, важна информация. Внимавайте да не изтървете шанса си. Ще бъдете доста емоционални и възприемчиви към външни влияния. Избягвайте рутинната работа.

Телец – Днес лесно ще се справяте с повечето задачи, но внимавайте да не надценявате своите сили и възможности. Днес може да се наложи да се сблъскате с неприятната страна на човешката природа.

Близнаци – Предстои сложен и нееднозначен ден. Настройте се за сериозна вътрешна работа, дори да не отбележите външна активност. Не се поддавайте на никакви уговорки. Вие сами си знаете какво ви е необходимо и как да го осъществите.

Рак – Отделете време за по-възрастните членове на вашето семейство. Децата също се нуждаят от вашето внимание и ще се зарадват да прекарате малко време с тях. Вечерта ще е добре да се отпуснете в домашна обстановка.

Лъв – Днес ще бъдете лесно раздразнителни и изнервени. Макар и непреднамерено, ще засегнете чувствата на други хора и с това може да им причините страдание и болка. Вечерта е за предпочитане да се прекара в спокойна домашна обстановка.

Дева – Днес може да стигнете до някакви открития или прозрения. Избягвайте да придобивате вещи дори на изгодна цена. Голяма е вероятността да се окаже, че за придобитото парите ви са били хвърлени на вятъра.

Везни – Днес не се очакват изненади - всичко ще е както е планирано, както го искате. Мнозина от вас обаче ще са склонни към спонтанни решения и действия в последния момент и може сами да се откажете от предварителните си планове.

Скорпион – Днес трябва да сте по-предпазливи. Начинанията няма да донесат очакваните от вас резултати. Решаващи действия и съдбоносни решения не е добре да вземате в този момент. По-късно ще откриете, че сте се заблуждавали.

Стрелец – Прекалената самоувереност и самонадеяност не са най-добрите качества, които може да проявите през днешния ден. Зле ще ви се отразява всяка рутинна работа. Направете опит да внесете поне малко разнообразие в ежедневието си.

Козирог – Бъдете внимателни и предпазливи! Настроението ви често ще се променя според обстоятелствата. Емоциите ще са водещи днес във вашите действия, а не здравият разум. Така обаче сте застрашени да допуснете грешки.

Водолей – Денят ще е леко напрегнат. Не вземайте решения под въздействието на емоциите. Недейте да нервничите, ако някой се опита да наруши вашите планове. Отървете се от тъжните мисли чрез среща с приятели.

Риби – Приемете оптимистичен подход при решение на битовите проблеми. Научете се да игнорирате хора, които не ви интересуват и ви досаждат - не е нужно да общувате с тях. Имате си своите притеснения.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи негативна енергия. Хората стават податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Ден на нашите заблуждения и грешки. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Новите проекти и идеи, които се появяват в този ден са само съблазън и илюзия - те са неосъществими.

Подходящо време за покаяние. Избавете се от ненужни привързаности. Запалете свещ и гледайте продължително живия пламък. Очите се засилват, а огънят изчиства аурата ви от негативна енергия. Всяка болест проявена днес се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.79714
GBP GBP 1 2.28192
RON RON 10 3.97664
TRY TRY 10 1.91806
USD USD 1 1.61306