Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за неделя, 29 ноември 2020 г.

Хороскоп 28.11.2020 23:03 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за неделя, 29 ноември 2020 г.

Овен – Действайте деликатно, като се стараете да не предизвиквате негативна реакция от страна на околните. Някаква ситуация може да ви накара да се почувствате изнервени, в някои случаи може да проявите твърде емоционални реакции.

Телец – Очаква се спад в жизнения тонус, затова не се насилвайте да правите нищо - нито физически, нито емоционално. Днес звездите ви съветват да помислите внимателно за подробностите  и детайлите, преди вземането на важни решения.

Близнаци – Звездните влияния благоприятстват важните действия. Може да се появят неочаквани събития, поради които да настъпят промени в плановете ви. Бъдете предпазливи и се опитайте да избегнете нежелани ситуации, не влизайте в нездравословни спорове.

Рак – Емоционалният фон на деня е малко нестабилен. Ще сте склонни към лесна раздразнителност и влизане в конфронтации. Избягвайте грубите думи. Проявете чувството си за хумор и такт.

Лъв – Това е вашият шанс да подредите живота си и да се посветите на бъдещето си с по-голямо спокойствие. Любовният ви живот изисква от вас да бъдете честни и готови да обсъдите нещата, ако имате проблеми.

Дева – Днес влиянията са малко противоречиви, което може да усложни обстановката около вас. Намерете свободно време за личните си дела. Не бъдете придирчиви и критични към партньора си, не го провокирайте да казва разни неща, които няма да ви харесат.

Везни – Имате негативно отношение към различни ситуации в живота си. Не позволявайте на песимизма ви да ви завладее, защото това само усложнява вашите проблеми. Винаги ще има предизвикателства по пътя ви.

Скорпион – Изберете уединението и неприкосновеността на личния живот. Затишието между вас и любимия човек може да бъде заменено от бурни обяснения, които на свой ред да бъдат заменени след това от страстно помирение.

Стрелец – Организирайте се, за да станете по-ефективни. И оставете на разума и логиката да ви водят. Днес трябва да запазите спокойствие на всяка цена. Избягвайте напрежението и споровете, въздържайте се.

Козирог –Този ден ще ви накара да поставите под въпрос много неща и да преразгледате позицията си. В последно време бяхте малко объркани и това ви пречеше да видите ясно въпроса. Сега вече не е така, мислите ви са по-ясни.

Водолей – Въпреки, че ситуацията в личната сфера е като цяло хармонична, вие продължавате да изпитвате притеснения и неясно безпокойство. Напрежението, което е у вас, може да освободите чрез доверен разговор с близък приятел. Това ще ви помогне да си изясните някои неща.

Риби – В момента всичко върви сравнително добре и затова, това е вашият шанс да си починете и да отдъхнете малко. Правете го без всяко колебание, защото това ще ви позволи да се върнете в играта отново заредени с енергия и още по-силни.

 

Съветите на Фортуна

От 14:50ч до 18:17ч Луната се движи на празен ход и не се препоръчва да започвате важни дейности, нищо ново да не се предприема.

При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Откажете се от всичко, което носи дори и най-малък риск. Запазете спокойното и миролюбиво благоразположение на духа си. Комуникирайте с хората, но говорете по-бавно и тихо, отколкото обикновено.

След 16:30ч се сменя енергията и настъпва време за справедливост и хармония в околния свят. Повечето хора изпитват прилив на енергия, която трябва да се използва в творческо направление. Време за почивка от напрегнатите и активни дейности, които са били предприети в последните няколко дни. Трябва да възстановите силите си в хармония и на спокойствие. Това се отнася за тези, които наистина са имали активна дейност./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.77577
GBP GBP 1 2.25956
RON RON 10 4.01204
TRY TRY 10 2.24357
USD USD 1 1.62269