Дневен хороскоп и съветите на фортуна – четвъртък, 02 юли 2020 г.

Хороскоп 01.07.2020 20:00 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на фортуна – четвъртък, 02 юли 2020 г.

Овен – Опитайте да се контролирате, въпреки че това не е лесно. Днес можете да реагирате остро дори на невинни забележки, адресирани до вас, да се обидите на най-добри приятели. Не си струва да обсъждате важни въпроси, ако не сте сигурни, че можете да поддържате спокоен, конструктивен тон.

Телец – По-добре да не отлагате нещата. Първата половина на деня дава шанс за постигане на по-добри резултати.  Звездите ще са на ваша страна, обстоятелствата ще се наредят благоприятно. 

Близнаци – Много е трудно да действате според плана, често се налага да импровизирате и не винаги успявате в това. Не можете да се концентрирате върху едно нещо, лесно се разсейвате. Като цяло неспокоен ден.

Рак – Като цяло благоприятен и ползотворен ден ви очаква. Внимавайте, старайте се да не пренебрегвате нищо и винаги да правите правилните изводи. Проблеми могат да възникнат от финансова гледна точка.

Лъв – Днес обстоятелствата може да се окажат неуспешни за вас, но това не означава, че трябва да изоставите всички планове. Ще намерите начин да реализирате идеите си, макар и не веднага. Важно е да изберете правилните съюзници. Не се доверявайте на онези, които обещават твърде много.

Дева – Трябва да се контролирате, преди да кажете нещо, в противен случай не се изключват кавги и недоразумения. Може би някой от вашите близки приятели в този ден ще ви информира, че силно привличате човек, когото не забелязвате.

Везни – Успявате да намерите подход към най-различни хора, да постигнете съгласие. Личните отношения се развиват хармонично, едва ли има проблеми в общуването с близките. Вероятни са приятни изненади, неочаквани подаръци или добри новини.

Скорпион – Малко вероятно е да се избегнат разногласия и спорове. Опитайте се да не следвате емоциите. Ако запазите спокойствие, тогава вероятно можете да намерите компромиси, да предотвратите сериозен конфликт. 

Стрелец – Днес е много ползотворен ден за вас, поставете си цел и вървете ясно към нея, ще успеете. Но не позволявайте на никого или нещо да ви отвлича от изпълнението на вашите намерения. 

Козирог – Още от сутринта внимателно планирайте деня си и всичко ще върви по план. В миналото сте работили усилено, за да реализирате идеите си, но резултатът вероятно ще ви изненада и вас.

Водолей – Днес ще ви се даде шанс да компенсирате нещо, което сте пропуснали в миналото. Вие ще трябва да изглаждате острите ъгли в отношенията и едва ли някой би могъл да го направи по-добре от вас. 

Риби – Можете да започнете да прилагате някои стари планове, идеи. Все пак трябва да правите малки паузи за почивка, в противен случай до края на деня ще започнете да се дразните от дреболии. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има силна енергия, която ако не бъде правилно овладяна, може да създаде достатъчно конфликти. Да се избягват спорове и скандали. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си.

Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Покажете най-добрите си чувства към членовете на семейството.

В много религии този ден се счита за ден на опрощение на греховете. Енергията на деня е такава, че всичко, което се прави или мисли, енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко. Не  трябва да се  вършат лекомислени постъпки и глупости./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113