Дневен хороскоп - 9 юни 2020 г.

Хороскоп 09.06.2020 08:30 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп - 9 юни 2020 г.

Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден

Овен - Намалете малко темпото и оборотите на действие. Така или иначе с лекота ще преодолявате трудностите и ще се справяте със задълженията си. Нищо не може да ви спре и да застане като преграда между вас и желания обект или цел.

Телец - Вашето настроение ще бъде в зависимост от отношението на околните към вас. Избягвайте или намалете до минимум количеството на сладките, защото ще имате проблем с теглото. Набавете си витамини от плодовете.

Близнаци - Днес най-накрая ще успеете по нов начин да погледнете на съществуващите проблеми и да промените своите убеждения. Така ще откриете и търсените решения и възможностите, които ви очакват.

Рак - Вие ще чуете нещо през днешния ден, което ще ви накара силно да се развълнувате. Приятелите ви не са твърде склонни да ви помагат сега, затова разчитайте единствено на себе си при нужда.

Лъв - Днес ще направите много добро впечатление. От вас се носи прилична доза очарование. Другите ще са благосклонни и отзивчиви към вас. Можете да се възползвате от това в такъв случай.

Дева - Денят е подходящ за срещи, но не и за установяване на нови отношения. Склонни сте към припряност и необмислени действия. Не позволявайте в никакъв случай нетърпението да ви обхване и завладее.

Везни - Добър ден за моделиране на интимните отношения и добавка на физическа близост към романтичните отношения. Искреността в чувствата ви ще играе голяма роля. Откажете се от участие в хазартни игри.

Скорпион - Ще успеете да свършите или да реализирате някои от заплануваните и започнати вече неща. Това ще подобри и настроението ви. Непременно си направете една разходка, която ще възстанови душевното ви спокойствие.

Стрелец - Стъпка по стъпка вие се приближавате към целта си. Днес ще усетите и невероятен прилив на енергия, което също ще бъде във ваша полза. Направете някакъв жест на благотворителност и милосърдие.

Козирог - Денят е подходящ за умствени занимания. Възможно е отношенията ви с най-близките хора до вас да поохладнеят. Нещата могат да се променят, но всичко ще зависи все пак от вашето умение да излизате от сложна ситуация.

Водолей - Въпреки че действате активно и със старание, резултатите ще се забавят. Ще възникнат незначителни пречки, които ще съумеете да преодолеете с повече упоритост и воля, но трябва много да внимавате.

Риби – Очертава се спокоен ден, подходящ за рутинна работа. Постарайте се да изразходвате енергията си по същество, а не да я разпилявате напразно. Може да обсъдите личните си отношения с партньора, но много внимавайте! 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Изисква се благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се. Запазете ума си трезвен, не се поддавайте на мрачни мисли и заблуждения.

Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден. Всяка ситуация днес трябва да оценяваме като огледално отражение на нашата същност. Действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите и да се зародят конфликти с околните. Лесно може да се изпадне под чуждо влияние. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да гори свещ. Нека да има повече светлина около вас!/Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448