Арестуваха бивш ММА боец, убил бившата си приятелка и я скрил в гардероба

ЕС и Свят 02.02.2023 16:53 Снимка: ДНЕС+

Арестуваха бивш ММА боец, убил бившата си приятелка и я скрил в гардероба

Бившият ММА боец Дуейн Херел е арестуван за убийството на бившата си приятелка Ирене Торес. 28-годишният мъж се е признал за виновен, съобщават от полицията в град Нашвил, щата Тенеси. 

Херел е намушкал бившата си приятелка с нож и скрил тялото в гардероба си. В момента той е в ареста без право на гаранция. 

Майката на Торес подала сигнал в полицията на 29 януари. Тя разказала на органите на реда, че дъщеря й и Херел имали проблемна връзка. Споделила, че видяла видеозапис от охранителна камера, на който се вижда как ММА боецът изкарва Ирене насила от дома й.

Полицаи направили проверка в апартамента на Херел, но той казал, че не я е виждал. По-късно бащата на Торес също отишъл да търси дъщеря си и Херел заявил, че тя се намира в хотел в центъра на града. 

Двамата се качили в колата, за да отидат до хотела и тогава Херел признал на бащата на момичето, че я е намушкал смъртоносно и че тялото й е в контейнер в гардероба в апартамента му.

Бащата на жертвата веднага се обадил в полицията. 

 Херел по-късно признава пред полицията, че е отишъл в дома на бившата си приятелка и двамата се скарали. Той я намушкал смъртоносно на паркинга, качил тялото в багажника на колата си и я закарал в дома си, където я увил в одеяло и сложил в контейнер в гардероба, пише newschannel5. 

CHF CHF 1 2.01549
GBP GBP 1 2.2841
RON RON 10 3.93068
TRY TRY 100 5.63583
USD USD 1 1.83147