Живко от "Сървайвър" е починалият моторист, забил се в бетонна стена по пътя за Банско

България 06.06.2023 09:01 Снимка: ДНЕС+

Живко от "Сървайвър" е починалият моторист, забил се в бетонна стена по пътя за Банско

Оптикът Живко Найденов - един от любимите на зрителите участници в риалитито "Сървайвър" - е загинал след катастрофа с мотора си през уикенда, предаде dir.

Потвърждение за страшната вест дойде и от фейсбук профила на майка му Василиса, която написа: "Живко, твоето сърце спря да бие, а моето се разкъса на хиляди частици. Обичам те!".

42-годишният мъж е самокатастрофирал на главния път за Банско. Ден по-късно той е издъхнал от раните си, причинени от тежкия удар в бетонна стена, информираха в неделя от МБАЛ-Благоевград. Той бе интубиран и настанен за лечение в реанимацията на благоевградската болница, но състоянието му беше много тежко.

Найденов е имал спътничка на мотора - 38-годишна жена, която е само с охлузвания и няма травми, които да застрашават живота й.

Сред вероятните причини за трагичния инцидент е несъобразена с мократа пътна настилка скорост.

Живко Найденов стана популярен извън професионалния си кръг, където са славеше като отличен оптик, с участието си в "Сървайвър" през 2008 г.

Освен собственик на оптичен магазин в София, той се увличаше по културизма, фитнеса и моторите. Печелил е 4-то място на републиканското първенство по класически културизъм.

Баща на дъщеричка, Живко твърдеше, че има всичко, за което е мечтал - добра професия, собствен бизнес, добра съпруга, любимо дете.

CHF CHF 1 1.97419
GBP GBP 1 2.29625
RON RON 10 3.931
TRY TRY 100 5.59253
USD USD 1 1.80194