Втори бит министър от служебния кабинет на Радев, нападнаха Николай Денков

България 20.10.2021 14:27 Снимка: ДНЕС+

Втори бит министър от служебния кабинет на Радев, нападнаха Николай Денков

За втори побой над министър от служебния кабинет на Румен Радев, съобщава във Фейсбук продуцентът Виктор Димчев. По думите му протестиращи от партия „Възраждане“ са нападнали служебния министър на образованието Николай Денков.

„Шамари, ритници, задвратници, обиди на майка и за живота, това получи проф. Денков, защото се продаде на престъпници. Същите престъпници, които днес го биха в центъра на София заради действията на колегата му Стойчо Кацаров. Ако фуражката на Румен Радев се беше появила на площада, и нея щяха да бият същите, които миналата година малтретираха полицаи, столичани и граждани. Това е революцията“, пише още Димчев.

Той отбелязва, че полицията със сетни сили изважда назначения от Румен Радев служебен образователен министър от ръцете на протестиращите. От кадри в социалните мрежи се вижда как Денков е плют, бит, ритан, удрян, блъскан, събарян на земята. Обидите по негов адрес са жестоки. Същите заплахи отнесе по-рано колегата му, също измамник, Стойчо Кацаров.

„Сходни думи и послания бяха отправени към техния патрон Румен Радев, същият, който същата тази тълпа преди година и нещо вдигна на пиедестал, защото си позволи да вдигне юмрук срещу демокрацията“, припомня още Димчев. 

По непотвърдена информация, полицията е успяла да се намеси и има арестуван. 

Припомняме, че преди броени дни спортният министър Андрей Кузманов беше пребит пред Александровска болница в столицата.  /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448