ВМРО-Варна иска Костадин Костадинов да подаде оставка от Общинския съвет

България 05.03.2013 13:54

Официално сме поискали оставката на Костадин Костадинов, като представител на ВМРО в Общинския съвет, както и на нашия зам.- кмет Цончо Ганев. Това съобщи днес на пресконференция координаторът на ПП ВМРО-БНД за Област Варна и Шумен Живко Костадинов. Той е официално назначен на поста от 21 януари по предложение на общинските организации на партията в градовете Провадия и Суворово.

По думите на Живко Костадинов зам.- кметът Цончо Ганев и общинският съветник Костадин Костадинов са издигнати от ВМРО и е морално и честно от тяхна страна да предприемат поисканите действия. „Да напуснат всеки един пост до които са достигнали благодарение на тази организация. Имаше едно изявление на Костадин Костадинов, че местната организация във Варна се разпуска. Такова нещо няма, не е имало и се надявам да няма. Това е еднолично решение на част от екипа начело с Костадин Костадинов“, каза координаторът на партията.

По думите му Костадинов се е явил за председател на национално ниво, но хората отново са преизбрали Каракачанов. „За мое разочарование Костадинов не можа да приеме този факт и започна едно рушене на структурата“, коментира Живко Костадинов.

Около 15 човека са напуснали ВМРО-Варна, 3-ма са от ръководството.

CHF CHF 1 2.05143
GBP GBP 1 2.3227
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.60689
USD USD 1 1.83027