ВМРО откри предизборната си кампания за вота 2 в 1

България 16.10.2021 15:12 Снимка: ДНЕС+

ВМРО откри предизборната си кампания за вота 2 в 1

ВМРО даде начало на предизборната си кампания за изборите за президент и парламент на 14 ноември. 

„Колкото и битки да има, ние ще ги проведем. 128 години се борим за българщината и никога няма да изоставим нашата кауза – България. Всяка битка е важна. Всяка битка да не бъдат забравени нашите братя в Македония е важна. Всяка битка да не бъдат тормозени родителите ни от циганите и децата ни да не се превръщат в обслужващ персонал в Европа е важна“, каза лидера на Организацията Красимир Каракачанов.

„Днес сме изправени през заплахата от асимилация, обезличаване и забвение. Карат ни да забравим всичко, което са ни учили нашите родители. Под маската на ЛГБТИ+ ни карат да повярваме, че не раждаме момчета и момичета, че семейството не е от мъж и жена. Искат да ни накарат да вярваме, че сме татари и фашисти. Внушават ни, че трябва да има върховенство на закона. Казал го е Левски. Казваме го и ние - върховенството на българистите закони е неприкосновено. Никой няма право да ги пипа освен българският народ и българският парламент“, беше категоричен доц. д-р Милен Михов.

Събитието беше закрито от зам.-председателя на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки. „Ние чуждото не щем, но своето не даваме“. Това е било мотото на нашите велики лидери на ВМРО и ние го продължаваме, посочи Джамбазки./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448