Ваня Григорова: ПП-ДБ искаха всичко и затова не получиха нищо

България 22.02.2024 10:07 Снимка: ДНЕС+

Ваня Григорова: ПП-ДБ искаха всичко и затова не получиха нищо

Нямаше как и всички пет ключови комисии в общината да бъдат на ПП-ДБ. Искаха всичко и затова не получиха нищо.

Това коментира в сутрешния блок на БНТ общинският съветник Ваня Григорова.

"От 12:30 до 18:00 часа текат разговори, в които ПП-ДБ-СС , както три месеца блокираха работата на СОС с настояването си техен да бъде председателят. Така и през това време настояваха 5-те комисии, които трябваше да вземат да бъдат всички ключови комисии, на което всички останали казаха "айде, стига толкова", посочи Григорова.

Трябва да има някакъв контрол. И председателят на СОС не трябваше да бъде от ПП-ДБ, каза Григорова.

Позицията на "Позитано" е лицемерна. Когато се стигна до блокаж именно Нинова предложи най-възрастнит общински съветник да оглави общинския съветник, а това е именно Грета Григорова, която е от ПП-ДБ. Опасявам се, че има ревност към г-н Таков. Някой се опасява за председателското си място, коментира Григорова.

Някой се чувства толкова несигурен на председателското си място, че се пази дори от невъзможни алтернативи, каза Ваня Григорова.

Тя посочи още, че до 19 февруари е трябвало да бъде приет на Столична община. Сега ще се стигне до закъснение с още две седмици, посочи тя.

"Очевидно е, че има ревност и някой се притеснява за председателското си място в партията, и в този смисъл е добре да отстреля всеки, който може да бъде привидян като алтернатива", посочи Ваня Григорова.

CHF CHF 1 2.013
GBP GBP 1 2.28956
RON RON 10 3.93393
TRY TRY 100 5.68004
USD USD 1 1.83612