Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Радев

България 09.07.2021 15:12 Снимка: ДНЕС+

Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Радев

„Призовавам директорът на РУ-Кърджали да излезе публично и да заяви, дали, как и с какво съм го заплашвала. В противен случай ще приема казаното от вътрешния министър Рашков за показна наказателна акция срещу мен“, заяви Цвета Караянчева от ГЕРБ.

Поводът за думите й е обвинението от страна на Рашков на брифинг днес, че е звъняла и е заплашвала с уволнение директорът на РУ-Кърджали, защото е арестувал служители от горското, за които Рашков смята, че са от ГЕРБ.

Караянчева допълни, че изказването на Рашков цели да я дискредитира в навечерието на изборите и да ескалира напрежение в региона. „Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Радев. На брутална Гьобелсова пропаганда и внушаване на страх у хората в цялата страна и в частност на хората в Кърджалийско, прикрити зад фасадата на борба с купения вот“, допълни още Караянчева.

Тя подчертава, че подобно груба полицейщина, обиски, арести по донос, разчистване на сметки и подгряване на сценария гласове срещу дърва, България не помни от мракобесните тоталитарни времена. „На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва ще кажа: Не се страхувайте. Няма верига за истината, а истината е на наша страна“, заяви Караянчева.  /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448