"Републиканци за България" откриха кампанията с маратон в Пловдив

България 08.03.2021 08:27 Снимка: ДНЕС+

"Републиканци за България" откриха кампанията с маратон в Пловдив

Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов откри събитието на емблематичната за града под тепетата Гребна база и неочаквано обяви, че с планирания символичен маратон дава официален старт на политическата кампания в цялата страна.

Първият в листата на "Републиканци за България" в град Пловдив – доц. Христо Димитров приветства пловдивчани със силна и емоционална реч:

„Обединим ли се, можем да постигнем нечовешки неща. Убеден съм, че този път, който ще извървим е дълъг, но ние сме готови. Вашето присъствие днес ми дава страшно много надежда и вяра. Ние сме бъдещето и съм сигурен, че ще успеем“, каза доц.

Той застана зад останалите 21 кандидати от листата за Пловдив, определяйки ги като чисти, честни, компетентни и успели хора, които са готови да се впуснат в изборния маратон и да го спечелят, спазвайки завета: „За чиста и свята Република“.Димитров.

Цветан Цветанов потвърди думите му, като заяви, че Републиканците са най-добрият отбор, който пловдивчани могат да имат.

„Редиците в Пловдив се оказаха най-иновативни. Те направиха връзка между хората, хубавото време и полезното занимание. Доволен съм, че направихме тази прекрасна листа в Пловдив, в която няма парашутисти“, заключи Цветанов.

„В 21 век, в 2021 година, с номер 21 в бюлетината, за 21 секунди, направете правилния избор - за бъдещето на България“, каза Цветан Цветанов.

В маратона се включиха Цветан Цветанов, доц. Христо Димитров, заедно с цялата партийна листа с кандидати за депутати от 16 МИР, граждани и съмишленици и пробягаха близо 5 километра.

Със силни аплодисменти бяха приветствани финиширалите, които получиха специални грамоти за своето участие./24 часа

CHF CHF 1 1.77271
GBP GBP 1 2.2502
RON RON 10 3.97203
TRY TRY 10 2.02065
USD USD 1 1.63476