ПП и ДБ водят неофициални разговори за коалиция с движението на Арман Бабикян

България 03.02.2023 14:04 Снимка: ДНЕС+

ПП и ДБ водят неофициални разговори за коалиция с движението на Арман Бабикян

Имаме неофициални разговори с ПП и ДБ, но нищо повече, заяви пред БНР пиар експертът Арман Бабикян от Гражданско движение „Ние идваме!”.Ние самите 4 пъти призоваваме за обединение и сме абсолютно праволинейни, посочи той и добави:

„Присъствието вътре е безсмислено, ако няма този синергичен процес на хора с еднакво мислене, за да може да се води що годе равностойна битка. Няма никакво смаляване в ГЕРБ и ДПС. Нали виждате кои политически сили пътуват надолу”, заяви Бабикян. 

„Ние не сме хора, които участваме в избори, просто, за да присъстваме”, категоричен бе той. 

Запитан защо общността, която представляваше протеста в парламента, се раздели, Бабикян отговори: „Нормално е хората да се разделят по идеологически виждания, но не по основните цели. Този наратив, свързан с борбата с мафията, беше логично да бъде общо виждане на всичи тези хора, независимо къде се намират според идеологическите си виждания. Моето неразбиране е защо толкова трудно се минава по онази пътека, на която са разпределени бухалките и морковите”.

Идват избори, боят ще продължи по демократичните сили, подчерта той и добави:

„Отстрани винаги има изкушения - постове, пари, бъдещи съдружия. В следващия ред е бухалката и тя се случва”.

„Кампанията вече е стартирала, че така че максимум до седмица очаквайте някое лице, което ви е познато, да бъде призовано някъде и да дава обяснения”, прогнозира Арман Бабикян.

CHF CHF 1 2.01778
GBP GBP 1 2.2902
RON RON 10 3.93068
TRY TRY 100 5.65181
USD USD 1 1.83853