Подаръци ще има за всички от сърце....Ребята,давайте жить дружно!

България 03.08.2021 18:06 Снимка: ДНЕС+

Подаръци ще има за всички от сърце....Ребята,давайте жить дружно!

Много управления съм видяла, отблизо наблюдавах министри, но това, което се задава е безогледно крадене, написа Лили Друмева

„На първо четене продавачът от сергията, или там който го ръководи, извади, меко казано скандални министри“, написа във фейсбук журналистът Стефан Ташев по повод имената спрягани за министри в кабинета на ИТН, който те днес представят на ДБ, ИБНИ и БСП, но не и на журналистите, за да се запознаят с тях и избирателите.

Според Ташев от имената, които излязоха до този момент в публичното пространство, всеки би трябвало да е доволен, тъй като има и от бизнескръговете на Спас Русев, БСП от Петър Илиев, който е и човек на Пламен Узунов, респективно и Румен Радев ще е доволен, както и ДБ от техния побратим Гроздан Караджов, който се спряга за министър на транспорта.

„Но...има намигване към ДБ-Гроздан Караджов, бизнескръговете около Спас Русев-Ради Найденов, бивш шеф на кабинета на Царя. Към БСП вътрешния министър Петър Илиев е техен човек и човек на Пламен Узунов от една и съща масонска ложа, военната министърка е доверено лице на Румен Радев.....Подаръци ще има за всички от сърце....Ребята,давайте жить дружно!“, написа още Ташев.

Лили Друмева  

Току-що прочетох проекто-състава на бъдещия кабинет! Ох, да се смееш ли, да плачеш ли?! Тези хора знаят ли какво означава да управляваш нещо, някоя администрация, някое ведомство и въобще що е то управление и как се случва у нас?! Много точно в преносния смисъл на думата: Изправи се, народе, ние идваме! Жална ни майка! Говорят за кратко време, не вярвам, защото сега ще се краде вече с ръце и крака! Повярвайте ми, както казваше царят! Много управления съм видяла, отблизо наблюдавах министри, но това, което се задава е безогледно крадене! Особено пък щом и комунягите са там!  /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448