„Партията на промяната“ на Румен Радев са поели неотложен ангажимент пред чужди посолства

България 18.11.2021 14:40 Снимка: ДНЕС+

„Партията на промяната“ на Румен Радев са поели неотложен ангажимент пред чужди посолства

Te ще направят „исторически компромис“ със Северна Македония и ще  ратифицират т.нар. Истанбулска конвенция!

Не разбирам необоснования оптимизъм на определени медии и анализатори, които откровено практикуват политически инжеренинг спрямо обявения за победител на изборите нов политически проект. Ако въобще успеят да съставят правителство, животът му ще бъде твърде кратък. Могат ли хора без какъвто и да е социален или професионален опит да се справят със здравната криза, с цените на електроенергията, с инфлацията или с икономическата криза?!

Ентусиастите, възпитавани в чужди държави, минават през България набързо и за малко. Чухте какво мисли лидерът на новата партия Кирил Петков за историята на нашата страна и за Северна Македония. За човек, прекарал живота си извън България, това е дребнотемие.

Няма никакво съмнение, че “Партията на промяната” на Румен Радев са поели неотложен ангажимент пред чужди посолства. Те са обещали да направят незабавно “исторически компромис” със Северна Македония и да ратифицират т.нар. Истанбулска конвенция. Какво печелят ли? Бърза слава и бързи пари. Професионалните измамници ще ограбят хазната без да се усети никой. Правят го и в този момент.

След това, подобно на Симеон Сакскобурготски, ще се обидят на дебелоглавия български народ, че не е разбрал нуждата от историческия компромис  със Северна Македония и ще драснат за Канада, САЩ или Дубай.

А българите ще очакват отново  следващия чужденец да дойде и да ги оправи за броени дни.

“Вервайте им!” /tribune.bg

Още по темата

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448