Николай Нанков, ГЕРБ: Държавата се люшка от криза в криза

България 23.09.2022 18:16 Снимка: ДНЕС+

Николай Нанков, ГЕРБ: Държавата се люшка от криза в криза

„Опонентите ни от „Промяната“ много обичат да се хвалят с една инвестиция край Ловеч - заводът за електромобили. Както всичко друго при тях обаче, и тук совите не са това, което са“, написа във Фейсбук кандидатът от ГЕРБ Николай Нанков.

Той припомни, че когато се прави подобна инвестиция, тя задължително е обвързана със съпътстващата инфраструктура.

„Когато се е планирало местоположението на завода по време на управлението на ГЕРБ, инвеститорите са видели подредена държава с предвидима и устойчива бизнес среда. По нашия график до Ловеч вече трябваше да е готова магистрала „Хемус“. Едва ли инвеститорите са могли да допуснат, че „Промяната“ като дойде ще спре изграждането на тази ключова за бизнеса им инфраструктура. И не само. Цялата държава се люшка от криза в криза! Но пък Промяната гордо се кичи със завода - сякаш Кирил Петков лично ще извозва с лодка по река Осъм бъдещите електромобили. Например!“, допълни още Нанков.

„Така че, на опонентите ни от Промяната ще кажа - по-полека, че ставате за смях. Да, заводът е важен за Ловеч - показва го и бързата реакция на местната власт, която съдейства за издаването на разрешителните. Но докато дойде време да се гърми шампанското, има много работа. А вече за всички е ясно, че за работа управленски капацитет имаме само ние от ГЕРБ-СДС!“, пише още кандидатът за народен представител. 

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648