Николай Нанков: България има нужда от силен лидер с опит, само ГЕРБ има такъв

България 22.09.2022 19:38 Снимка: ДНЕС+

Николай Нанков: България има нужда от силен лидер с опит, само ГЕРБ има такъв

"Да поздрави троянци за празника и да ни подкрепи днес с нас е нашият приятел, българският евродепутат Асим Ахмед Адемов. С него и колегите от листата Георг Георгиев и Иван Миховски поднесохме цветя в Троян и се разходихме в града. Асим ни предаде и поздравите и пожеланията за успех на колегите си от групата на ГЕРБ/ЕНП в ЕП".

Това съобщи на профила си във Фейсбук бившият регионален министър и кандидат за депутат на ГЕРБ  Николай Нанков.  И продължи:

"Говорихме за отзвука в Брюксел на политическата обстановка у нас. Всички са загрижени за България в това трудно политическо време предвид войната. В тази опасна за света обстановка България има нужда от силен лидер с богат политически и управленски опит, отлично приет в Европа, който да преведа страната през кризите, които ни стовари Промяната през последната година. Само ГЕРБ има такъв лидер - Бойко Борисов. Върху света тегне война и финансова нестабилност, а недалновидната политика в енергетиката през последните 8 месеца изстреляха цените на хранителните стоки нагоре и хората рязко и чувствително обедняха, загубиха спестяванията си на прага на зимата, коментирахме с Асим, който обиколи цялата страна в кампанията. И той призова хората, с които разговаряхме, да гласуват с номер 24 на изборите на 2 октомври.

Мощна, силна, категорична победа на ГЕРБ-СДС може да осигури водещата роля на партията и лидера ни Бойко Борисов при сформиране на правителство, което да приложи бързо и компетентно най-добрите решения за намаляване тежестта на кризите върху хората. И това трябва да е проевропейско и проНАТОвско правителство, да не се допусне залитане на страната ни точно сега. Не трябва да допускаме освен всички други кризи, да прибавим и още една – кризата в геополитическата ориентация на страната. Да съхраним мира у нас, да успокоим напрежението, да подсигурим отоплението на хората е първостепенна задача, която изисква обединение и мъдрост. Гласувайте, трябва да имаме правителство на решенията, номерът е 24".

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648