Нарочената за „бабата на Орлов мост“ Пепи: Никого не съм оплюла, не съм заслужила подобно отношение

България 01.08.2020 14:38 Снимка: ДНЕС+

Нарочената за „бабата на Орлов мост“ Пепи: Никого не съм оплюла, не съм заслужила подобно отношение

„Нека да си протестират, коя съм аз да ги съдя“, казва готвачката, която беше разкъсана в социалните мрежи със злобни постове и коментари, че е „подлога“ и „платен провокатор“

„Името ми е Пепи Генова, от Пазарджик, работя като готвач в заведение в града. И от 8:00 до 17:00 часа ми е работното време“. Така представя себе си пред сайта „Виделина.бг“ жената, чиято снимка обиколи Фейсбук с твърдение, че е възрастната жена от Орлов мост.

Впоследствие страна ясно, че двете нямат нищо общо, а другата жена е 73-годишната Лиляна Тасева от Поибрене. Двете дори физически нямат особена прилика.

Пепи Генова разказва, че изобщо не е ходила до София в последните 2-3 години, а вчера цял ден си е била на работа в Пазарджик. Няма никаква връзка с другата дама и не я познава.

„Може би защото аз съм симпатизантка на ГЕРБ и от време на време пускам някакви публикации във фейсбук на тази тема. И са ми взели снимки от профила. Но това няма нищо общо - на кои симпатизирам и на отношението ми към протестите в София. Който каквото иска, това да прави. Мен това не ме интересува. Нека да си протестират. Всеки има право, коя съм аз да ги съдя. Аз мога да докажа, че нямам нищо общо със случилото се на „Орлов мост“, и в съда ще го докажа. Цяло заведение може да ми бъде свидетел, че аз съм била на работа. Това не може нормален човек да го направи. Без да знае истината, без да знае аз с какво се занимавам, че аз съм готвач, че нямам време да си вдигна главата по цял ден. И вечер само преглеждам фейсбук. Да, публикувам това, което мен ме интересува. Всеки е така, не съм само аз. Аз никого досега не съм оплюла и не съм заслужила подобно отношение“, казва обидената жена./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81028
GBP GBP 1 2.16418
RON RON 10 4.04314
TRY TRY 10 2.30046
USD USD 1 1.6551