МВР на Рашков прибра 16-годишен, който залага капани на педофили

България 25.10.2021 18:26 Снимка: ДНЕС+

МВР на Рашков прибра 16-годишен, който залага капани на педофили

16-годишният Ален Симеонов, станал известен с групата си от тийнейджъри, която лови педофили в София, е арестуван. Ален е разказвал за действията си – той и съмишлениците му поставят капани на възрастни мъже, търсещи секс с деца.

Сред разкритите имаше 50-годишен мъж, поискал осъзнато да спи с 13-годишна.

За станалото съобщи журналистът Станислав Цанов.

„Докато четете това в ареста на 1-во РПУ е 16-годишният Ален Симеонов. Създателят на групата, на която помагам и която кръстих ЛОВЦИТЕ - заради 'ловът' им на нещастници търсещи среща с малолетни. Арестуван по сигнал на заловен от него чичо в момента на срещата, с това което си мисли, че е шестокласничка. Връщам се от 1-во преди малко, като единствено ми позволиха е да оставя храна. Без информация, дори такава дали има нужда от адвокат (очевидно да). Засега мога да кажа 2 неща: 1- Не изключвам варианта да си е изпуснал нервите и да е упражнил насилие. (ако прочетете чатовете какво искат да направят с децата тези, вероятността да го направите и Вие не е малка). Което въпреки всичко не е оправдание и не одобрявам. Ще кажа обаче и друго: 2- Нито един. Абсолютно нито един от 27-те хванати с всички доказателства насилници (чатове, разговори, кадри) не е бил задържан както в момента е Ален. Между тях бизнесмени, учители и действащ политик. На свобода са. Всичките“, коментира той.

Журналистката Виктория Георгиева също потвърждава, че Ален Симеонов е задържан в 1 РПУ.

„Нямаме информация какво се случва. Така е - регистър за педофилите няма, адекватни наказания за въпросните няма, но хората, които се опитват да направят нещо, са задържани! Сега полицаите казаха, че има задържано и момиче - също непълнолетно - на 17 години, няма родители при нея, няма адвокат, което е сътрудничало на Ален. Е, педофилите, педофилите са на свобода - те нали са ЖЕРТВИ, както наскоро обявиха по Дарик радио“, написа тя в социалните мрежи. /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448