Михайлов: Уплашеното задкулисие пише доноси срещу мен, опитват се да се спасят от криминалните схеми

България 08.09.2022 15:48 Снимка: ДНЕС+

Михайлов: Уплашеното задкулисие пише доноси срещу мен, опитват се да се спасят от криминалните схеми

„Когато задкулисието е уплашено, действа отчаяно!

Явно някои хора са силно притеснени от поредното ми излизане в национален ефир, в което разказах дата по дата как назначените от Корнелия Нинова са подготвяли и реализирали източването на „Кинтекс“. Това написа Александър Михайлов във Фейсбук.

По думите му уплашеното задкулисие, което го е страх да застане открито с името си, анонимно изпраща съобщение до журналистически редакции в отчаян опит да отклони общественото внимание.

„Писането на доноси отдавна им е специалитет. Да припомня, че и моето уволнение от Корнелия Нинова бе по „сигнал“ на “съвестен” гражданин. Тогава бе подписан като Иван Димитров, а сега дори не са си направили труда да измислят някое пак тривиално име и е просто „възмутен гражданин“, допълва бившият шеф на „Кинтекс”.

„По начина на изказа бих предположил, че истинският автор на това писание е с инициали К.М.

Да кажа сега на моите “душмани” – аз на офшорки в Дубай само спирам плащанията и през 2018 г., и сега - публикувам документ, за да не съм голословен ! Пак ще ви припомня мотото си в борбата срещу вас – „когато казваш само истината, не ти е нужна добра памет“. Затова и вие постоянно се оплитате във версиите си срещу мен. Защото всеки ден измисляте нови лъжи и оправдания за делата си.

Знам, че единственият начин да се спасите от криминалните ви схеми е, като хвърляте кал по тези, които ги разкриват и прекратяват. Няма да ви се получи.

Вече всички знаят какви сте, скоро може да разберат и кои сте”, пише още Александър Михайлов.

CHF CHF 1 2.07229
GBP GBP 1 2.28245
RON RON 10 3.93662
TRY TRY 100 6.26186
USD USD 1 1.81482