Кралев: Черният ПР показва безсилието на харвардските измамници

България 21.09.2022 20:09 Снимка: ДНЕС+

Кралев: Черният ПР показва безсилието на харвардските измамници

Обострянето на кампанията чрез използване на черен пиар цели да откаже хората да гласуват, смята бившият спортен министър.

„През последните 2 години ние бяхме подложени на невиждан терор от шайката на Кирил Петков и Бойко Рашков. Терор от страна на олигарси и техните медии, хулите и клеветите по адрес на ГЕРБ бяха ежедневие. Ние винаги сме знаели, че снимките на чекмеджетата са фалшификат, дело на чуждестранна фирма за черен пиар. Разбраха го и всички в Брюксел“. Това заяви пред симпатизантите на ГЕРБ във Варна кандидатът за народен представител Красен Кралев.

Той подчерта, че обострянето на кампанията с черен пиар цели само едно – да откаже хората да гласуват.

 „Целта е да отклонят вниманието от измамите, които извършиха. Бруталните клипове пред затвори и билбордовете им показват единствено безсилието на шайката на харвардските измамници“, заяви той.

„Никой не можеше да си представи, че за толкова кратко време шайка некадърници ще успеят да счупят държавата. Една къщичка за пиленца не успяха да сковат за това време. Никой не можеше да си представи, че могат да бъдат нанесени толкова поражения върху политическата система и икономиката на страната. Това е резултатът от “промяната“, каза той.

Кралев се позова на публикувания в ПИК доклад на ДАНС, според който само за 3 месеца са откраднати над 100 млн. лв. от търговията с газ.

„И това е само началото. Тепърва ще излизат доказателства за кражбите, които тези хора са извършили. Срещу нас не стоят партии, а политически проекти, финансирани от олигарси с черни капитали. Изключително трудно е, но народът прогледна“, обобщи случващото се Красен Кралев.

„От тази битка излязохме по-единни. Ние имаме решения за кризите, защото сме по-силни от хаоса“, завърши той.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648