Корнелия Нинова потулила разследване за трафик на жени срещу неѝн депутат-касичка?

България 08.06.2023 10:56 Снимка: ДНЕС+

Корнелия Нинова потулила разследване за трафик на жени срещу неѝн депутат-касичка?

“Дънки номер 14. Палавите срещи стават в секс зала в Демакс и хотел на Синеморец”

Преди време депутат от БСП беше замесен в блудство с 14-годишно момиче. Това напомни сайтът “19 минути” по повод акцията на Прокуратурата срещу Даниел Александров, за която обаче стана ясно, че се отнася за оттеглена жалба от почти пълнолетно момиче. Александров обясни пред медиите, че няма нищо вярно в обвинението срещу него и ще го докаже в съда. За сравнение-Корнелия Нинова от години отказва да коментира разследването срещу неѝн депутат за участие в престъпна схема за трафик на жени.

“Тогава имаше международно разследване за трафик на жени, принудени да проституират, като 6 независими един от друг източника информираха, че има политик от БСП в схемата. Но ГДБОП потули случая, по който има достатъчно публикации. Прокуратурата също е пас”, пише още “19 минути”.

Според непотвърдена официално информация въпросният депутат е 69-годишният Петър Кънев, известен и като основен спонсор на Корнелия Нинова. Легендите за навиците на Кънев се носят от години-включително, че имал кодова реплика “Дънки номер 14”, когато поръчвал момичета на въпросната възраст.

Въпросите са два:

1. С какво основание Корнелия Нинова и близкият й Калоян Методиев четат морал, след като самите те са замесени в редица действия, противоречащи на всички писани и неписани закони на морала, законите и етичното поведение?

2. Ще посмее ли Прокуратурата да разследва депутата-касичка на Корнелия Нинова, след като има неоспорими доказателства и десетки показания на очевидци за действията на близо 70-годишният Петър Кънев? Или това дело ще остане на “трупчета”?

CHF CHF 1 2.04563
GBP GBP 1 2.31259
RON RON 10 3.92982
TRY TRY 100 5.55708
USD USD 1 1.82583