Кандидатката на ДБ в СЕМ: „Педофилията е СТРАДАНИЕ за боледуващите от тази болест“

България 07.05.2022 08:12 Снимка: ДНЕС+

Кандидатката на ДБ в СЕМ: „Педофилията е СТРАДАНИЕ за боледуващите от тази болест“

От Фейсбук профила на журналистката Виктория Георгиева, 14 април 2022

Преди около половин година попаднах на много интересен разговор по „Дарик радио“. Темата беше свързана с Ален Симеонов, който лови педофили. Водеща беше Пролет Велкова.

Пролет Велкова е номинирана от ДБ за член на СЕМ. Но това предложение не предизвиква никакви реакции. Да, тя е перфидна, не ни бомбардира с елементарни популизми като Карбовски. Но по „Дарик“ често и гостуват представители на БХК, имаха и съвместна рубрика, от години тече активна кампания в подкрепа на прогресивните ценности - кеф ти съмнителни мигранти (брандирани като бежанци), кеф ти лгбти, Велкова осигурява трибуна.

А миналата година стигна до неподозирани нива, като ни предостави възможността да разберем колко страдащи са педофилите. Да, добре прочетохте.

Ще цитирам нейните думи:

„Всеки живот има значение“ (това като противопоставяне на „Педофилските животи нямат значение“)

Пак тя – „Педофилията е СТРАДАНИЕ за боледуващите от тази болест“.

И отново: „Проблемите са, че има хора, които се саморазправят с педофили, че има хора, които СТРАДАТ от такава болест, че няма работа със СТРАДАЩИТЕ ПЕДОФИЛИ, които ПРИБЯГВАТ до сексуално насилие“.

Г-жа Велкова беше и сериозно загрижена, че досега квалификациите за педофилия, според МКБ 10 (Международна класификация на болестите), включвали и помислите. Успокои се, когато разбра, че в МКБ 11 педофилията вече няма да е към парафилиите (сексуална извратеност) и от определението ще отпадат помислите.

В този разговор нито веднъж, повтарям - нито веднъж не беше споменато, че единствените жертви са децата, те са и страдащите!

Разговорът завърши така „Педофилията е СТРАДАНИЕ за боледуващите от тази болест“. 

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648