Кандидатът на ГЕРБ/СДС за кмет на Вълчи дол Георги Тронков пое ангажимент за индустриална зона

България 05.10.2022 16:04 Снимка: ДНЕС+

Кандидатът на ГЕРБ/СДС за кмет на Вълчи дол Георги Тронков пое ангажимент за индустриална зона

Кандидатът на ГЕРБ/СДС за кмет на Вълчи дол Георги Тронков ще премери сили с трима опоненти на частичните местни избори на 9 октомври, назначени с указ на президента на РБ. 

Георги Тронков поема ангажимента да довърши изградената от него единствена ски писта в Североизточна България с водоизточник за снежните оръдия, да направи основен ремонт на централния площад „Христо Ботев“ в общинския център по вече готов проект, реконструкция на пътя Войводино- Николаевка, както и на пътищата между останалите населени места, ремонт на училището и детската градина в село Михалич.

В неговата програма е заложено изграждането на индустриална зона с площ над 1200 дка според ОУП, която ще реализира с помощта на новоизбраните народни представители  от варненската листа на ГЕРБ/СДС. „Общините в България имат перспектива за развитие, когато централната и местна власт работят в партньорство.

Правителството на ГЕРБ е доказало през годините на управление грижата си за малките населени места и инфраструктурата в тях“, казва кандидатът на партията за кмет на Вълчи дол Георги Тронков. Той е роден във Вълчи дол, 10 години е бил общински съветник от ПП ГЕРБ, два мандата –председател на ОбС. Избран е за кмет на частичните местни избори през 2017 г. и печели доверието на съгражданите си още на първи тур на местните избори през 209 г. На 57 години е, семеен и баща на две деца. Пресцентър на ПП ГЕРБ - Варна

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648