Изгубени в превода: Хаджигенов опроверга измислена новина за Валери Симеонов

България 21.01.2021 16:24 Снимка: ДНЕС+

Изгубени в превода: Хаджигенов опроверга измислена новина за Валери Симеонов

Лидерът на НФСБ каза, че единствената ясна коалиция е Манолова-„Трио“-то, някои решиха, че са канили и него

Коалицията НФСБ-ВМРО се запазва, обяви тази сутрин Валери Симеонов пред БНТ.

„Ние сме в непрекъснат диалог с ВМРО, днес също ще имаме разговор с г-н Каракачанов. Подготвяме едно съвместно явяване. Отворени сме като формати за други патриотични формации и партии и мисля, че с това ще се изчерпа евентуалната коалиция на патриотичните сили в България. За други коалиции трудно ми е да говоря. В момента имаме заявена една коалиция около Манолова, Отровното трио“, заяви Симеонов.

Въпреки че съвсем очевидно лидерът на НФСБ визираше единственото вече сключено споразумение преди изборите, това бе разтълкувано от някои като новина… че Манолова и „Трио“-то искат коалиция с НФСБ и ВМРО.

Без проверка на разминаването, Николай Хаджигенов се хвърли да опровергава лидера на НФСБ.

„Единственото предложение, което ние и аз лично имаме към Валери Симеонов е да ме отърве от една релса, която трети месец се подмята в мазето ми. За да не ходим чак до Варна, защото времето е гадно, мост ще намерим и тука, в София, където той живее преимуществено и ще живее до 4 април, след това ще се прибере на село, където му е мястото“, обяви Хаджигенов в извънреден лайф във Фейсбук.  /БНТ

CHF CHF 1 1.78029
GBP GBP 1 2.24671
RON RON 10 4.01196
TRY TRY 10 2.1691
USD USD 1 1.61359