Хекимян: Аз не съм избор в последния момент, аз съм правилният избор

България 28.09.2023 09:17 Снимка: ДНЕС+

Хекимян: Аз не съм избор в последния момент, аз съм правилният избор

"Аз ще остана общински съветник четири години, ако не стана кмет, защото искам да работя за София, но такъв казус не съществува". Това каза в ефира на Българската национална телевизия кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София и водач на листата за общински съветници.

"Получих обаждане от Бойко Борисов. Разбрах каква е целта и предложението, след което имахме среща. Поисках време да помисля, междувременно се запознах и попитах като журналист за всички детайли, които ще съпътстват една подобна кандидатура. Ще имам пълната свобода да работя с екипа, с който искам да работя. Това е изключително важно, човек да вземе информираното решение", разясни още подбности около карикатурата си бившият журналист.

"Аз го споменах и при първата си поява пред журналистите. Дошъл съм в София като студент, влюбил съм се в града от самото начало. Всеки ден извървявах пътя до университета пеш и се влюбих в този град. Като журналист започнах да живея с проблемите на този град. Имам увереността за себе си, че познавам проблемите на София, знам какво искат софиянци и как работят институциите", разказа още той.

CHF CHF 1 2.02299
GBP GBP 1 2.31547
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.61518
USD USD 1 1.81364