Джамбазки: Под далновидното управление на ДБ един ден може да се събудим като френска колония...

България 23.02.2021 18:47 Снимка: ДНЕС+

Джамбазки: Под далновидното управление на ДБ един ден може да се събудим като френска колония...

Ако сте гледали това видео, вероятно сте си помислили, че е направено от някой дълбоко потиснат, социално изолиран човек с неясно, но невисоко образование. Но се оказва, че авторът му е някой, който иска да влезе в политиката и да определя съдби. Човек, за когото патриотизмът и религията са вредни, защото не били логични. Примерите му за тази „нелогичност“ могат да „засрамят“ Платон и Кант.

Активистът на „ДеБъ“ споделя, че не вижда логика в това да кажеш: „Аз обичам родината“. Не можел да го осмисли. Драги, мисленето е трудоемка задача и не е за всеки. Не се претоварвай! След като зачеркна с дебелия флумастер патриотизма и нуждата от религия, този умник кандиса да участва в политиката и да ни „impact“-ва. Спете спокойно, българи, има кой да работи за доброто на държавата. Само дето както сме България, под далновидното управление на „ДеБъ“ и „ценният“ им кадър г-н МилчеФ един ден може да се събудим като френска колония. Колко му е?

Ако сте имали съмнение, че влизайки във властта, „ДБ“+ ще работи за ликвидирането на понятия като „Родина“, „национална история“, „българско самосъзнание“ и т.н., вече Ви е потвърдено. За да имаме над 1300 години история, при това в по-голямата си част славна, помогнаха патриотизмът, традициите и религията. Сега внезапно те станаха „вредни“. Ако следваме логиката, както този активист процедира, изродената демокрация също е вредна и трябва да бъде избягвана./tribune.bg                                                       

CHF CHF 1 1.76742
GBP GBP 1 2.26632
RON RON 10 4.00678
TRY TRY 10 2.18524
USD USD 1 1.63832