Доц. д-р инж. Медиха Хамза: Време е за избор - за отново стабилна България

Избрано 05.03.2023 22:11 Снимка: ДНЕС+

Доц. д-р инж. Медиха Хамза: Време е за избор - за отново стабилна България

На старта на предизборната кампания кандидатът на СДС-Варна от листата на коалицията ГЕРБ-СДС в 3 МИР-Варна доц. д-р инж. Медиха Хамза се обърна към приятелите си с призив в социалните мрежи. В публикацията си тя призовава симпатизантите на синята идея и десните хора да я подкрепят на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 април 2023 г.

Доц. д-р инж. Медиха Хамза акцентира върху три приоритета в бъдещата си работа като народен избраник - образование, здравеопазване и социални дейности. Защото, независимо колко всеки от нас е въвлечен в политическите процеси, политиката по един или друг начин участва и определя нашия живот, пише кандидат-депутатът от СДС-Варна.

Ето какво написа доц. д-р инж. Медиха Хамза:

Здравейте, приятели!

Отново всички сме участници в парламентарни избори и отново е време за избор. Независимо от това кой от нас колко активно участва или не участва в политиката, то вярното е, че политиката участва в нашия живот по един или друг начин.  Именно политически са решенията за пътя на развитие на държавата ни, политика е и развитието на сектори като образование, здравеопазване, социални дейности и др. Живеем, работим и отглеждаме децата си в България и всеки един от нас усеща на собствения си гръб политическата криза.

Имаме нуждата от стабилно управление на държавата.  Вече три години България се управлява еднолично и опасността за демокрацията става все по-видима. Ние не живеем в президентска република, а в демократична парламентарна държава.

За съжаление партиите не успяха да съставят такова правителство, а всички имаме нужда от сигурност и стабилност.

Много грешки се допуснаха и това силно огорчи българския избирател - инфлацията, кризите във всички сектори и войната на "съседната врата“ изискват здравомислещо, трайно и стабилно евроатлантическо управление на страната ни.

Вярвам, че заедно можем да успеем да върнем надеждата и доверието на народа в политическата система и държавността на мястото ѝ.

Затова продължаваме напред, заедно с коалицията ГЕРБ-СДС.

Защото каузата е България! И няма как да е друго!

CHF CHF 1 2.01114
GBP GBP 1 2.29006
RON RON 10 3.93195
TRY TRY 100 5.66429
USD USD 1 1.83543