България 05.12.2022 09:09 Снимка: ДНЕС+

Диана Димитрова: Насилникът ми ме псуваше на майка и ме изрита в лицето със стабилен шут

Лицето, което ми посегна, продължава да ме заплашва

Актрисата Диана Димитрова с шокиращи детайли за фигурата на насилника си и случката през 2017 година, когато е станала жертва на побой. Знаете, актрисата публикува снимки на синините си преди около седмица в профила си във Фейсбук.

Вечерта, преди да я пребие насилникът ѝ е крещял по телефона със заплахи. „Той ме ругаеше с обидни думи, свързани с произхода ми от село, заплашвайки ме, че ще ме пребие и ще ми съсипе кариерата!”, каза актрисата пред бТВ.

Побоят се е случил на следващия ден на снимачната площадка. Тя тръгва след насилника си към гардеробната и там остават насаме.

„Човекът, който ме преби, първо ме удари, вдигна ме на стената, след което аз се свлякох на пода и съборих закачалките. Погледнах го, не можех да повярвам, че това е същия човек. После ме изрита с цялата сила мъжка в лицето с мъжка обувка. Стабилен шут в лицето, блъсна вратата и продължи да ме псува”, сподели Диана.

След случката са дошли 3 колеги и са я намерили.  

„Аз бях права и здрава и заснела сцена, после не изглеждах така”. Актрисата заяви, че двамата с колегата ѝ – насилник не са имали напрежение в отношенията, били са близки, давайки да се разбере, че са били интимни. Имало е и още една заплаха няколко дни по-късно, която е била пред колеги - актьори.  „Трябваше да обсъдим позиция на камерата. Аз казах, че ме болят зъбите и той каза, че ако продължа да говоря така, ще го направи още веднъж”.

„Обвинях се, че проблемът е в мен и исках да знам защо не си слушах интуицията”, добави актрисата. Тя разказа, че не е спала от 1 седмица и че най-тежко е било да обясни на майка си защо тогава не е споделила. 

Сега насилникът ѝ продължава да я заплашва. 

„Нямам право да кажа името заради досъдебно производство, каза актрисата, но уточни, че адвокат ѝ е Антон Станков - бивш министър на правосъдието. Прокуратурата се самосезира по твърденията на актрисата.

„Аз исках да провокирам други жени да говорят. Лице съм на кампания и винаги в социалните мрежи съм казвала истината”. 

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648