Даниел Митов – премиер? Мрежата коментира…

България 15.04.2021 07:58 Снимка: ДНЕС+

Даниел Митов – премиер? Мрежата коментира…

Атлантически Съвет / Atlantic Council of Bulgaria

Поздравяваме нашия колега и член на Атлантическия съвет на България Даниел Митов за избора му на депутат в 45-ото Народно събрание и по повод номинацията му за министър-председател на Република България. 

Пожелаваме му успех при гласуването в Парламента, водени от убеждението, че той ще предложи силен управленски екип и ясна програма в служба на обществото и евроатлантическия избор и път на България!

Борис Станимиров

Шах!

Нали се сещате, че трябва да имаш политически аргументи и то сериозни, да не подкрепиш Даниел Митов и след това да гласуваш за хаджи Тошко или Хаджигенов. Или заедно с двамата за трети човек. Може и да има такива политически аргументи, но е хубаво да ги чуем. И те да са разбираеми не във фейсбук балона от партийни фенове, а от хората отвън, огромен брой от които преди седмица гласуваха с риск за здравето си.

Това е като покер, в който всеки вдига мизата и въпросът е кой първи ще се уплаши и ще хвърли картите.

Най-прозападният човек, когото познавам, дотолкова про-западен, че чак на мен ми е идвало в повече. И единият от двамата, които имат най-голям личен интерес от съдебна реформа. За личните му качества няма да говоря.

Това е стратегия, която залага играта няколко цикъла напред. Има правилен ход, но няма да подсказвам

Николай Облаков

Ходещите редовно на Козяк за инструкции, как сега ще обясняват, че няма да подкрепят един кандидат за премиер?

Неудобно е, другарко, плъзгат им се лапичките!

Евгени Петров

Даниел Митов - кандидат за премиер в кабинета на ГЕРБ. Читав човек.

Виктор Димчев

Даниел Митов е чудесен човек и изключителен професионалист, но той и Иван Багрянов беше хубав и смел човек.

Димитър Петров

Имам честта да познавам Даниел Митов вече над 20 години. За този период той се утвърди като един от най-качествените хора в българската политика - християнин, консерватор, патриот, изключително почтен и компетентен човек с безупречна репутация и блестяща до момента кариера. Напълно заслужена номинация, а България заслужава такъв премиер!

Борис Марков

Даниел Митов е един от най-свестните хора, с които ме е срещала политиката. Спокоен, разумен и честен, би бил добър президент. Ако обаче наистина е номинацията за премиер, без значение дали ще има кабинет или не, не си заслужава да бъде оплюван.

Като ви мине идеята да шернете поредната смешка, а сега ще измислят много за него, задръжте за момент. Има хора, на които си заслужава да се даде доверие независимо с какво са се захванали, той е един от тях.

Консервативният блог на Любомир Талев/Lyubomir Talev's conservative Blog

Даниел Митов е изключително интелигентен, компетентен и почтен човек, баща на семейство и вярващ християнин, с безспорна евро-атлантическа ориентация. В негово лице България има шанс да има истински консервативен министър-председател./tribune.bg

CHF CHF 1 1.78452
GBP GBP 1 2.27256
RON RON 10 3.96937
TRY TRY 10 1.90528
USD USD 1 1.61893