Червена журналистка за Мария Бакалова: Добре, че не я наградиха - абсолютно дъно е!

България 08.03.2021 08:47 Снимка: ДНЕС+

Червена журналистка за Мария Бакалова: Добре, че не я наградиха - абсолютно дъно е!

Не мисля, че има много голяма перспектива пред себе си след този филм, независимо от глупостите, които се написаха, казва журналистката

„Аз си направих труда и изгледах този филм. Аз трябва да ви кажа, че такова скандално бездарие аз много отдавна не бях гледала. Скандално! Този нахален човек, дето го наградиха – той размахва бездарието си от екрана. Размахва го! Нахално го размахва!“, казва във видео интервю за „Факти“ Копринка Червенкова, вероятно визирайки Саша Барън Коен.

„А историята с Джулиани е много смешна, защото там тече първоначално някакво интервю. След това, когато го вкарват нещастния Джулиани в някаква стая, то вече е един друг актьор, и то се вижда, че е друг. Никакъв Джулиани не е това. Но там нашето момиче, за съжаление, е в една много унизителна роля. Много! То просто е... Аз не знам една уважаваща себе си актриса как може да приеме да играе това?! Как може! Това дъно... Мисля си, че това, което каза Добчев, е най-мекото, което може да се каже... за филма и за неговата студентка. То е срамна работа. В края на краищата ти си младо момиче, тръгва ти кариерата оттук нататък. Аз не мисля, че тя има много голяма перспектива пред себе си след този филм, независимо от глупостите, които се написаха - че това е пътят и т.н.“, заявява Копринка Червенкова.

По думите ѝ – за Мария Бакалова би било по-достойно да отиде да се съблече за някое списание, отколкото да участва в тази помия. И натъртва, че става въпрос за скандално бездарие.

„Плюс това, това не е филм. Това са някакви неграмотно направени скечове, които са лошо вързани - много лошо“, обяснява бившата главна редакторка на в. „Култура“./tribune.bg

CHF CHF 1 1.77271
GBP GBP 1 2.2502
RON RON 10 3.97203
TRY TRY 10 2.02065
USD USD 1 1.63476