България 27.03.2023 08:54 Снимка: ДНЕС+

Борисов във Видин: За разлика от ПП-ДБ имаме поне три варианта за редовен кабинет

„Промяната“ така се сринаха, че дори 6 партии и 50 организации имат 1% по-малко от нас

“Брънч” с пача и кисело зеле. Това ли ще предложат Лена и Миро на жителите на Благоевград? Не е смешно! Толкова са се въздигнали, че не знаят къде се намират. Само за 360 дни във властта „Промяната“ успяха да се поставят в изолация. На дебата по БТВ всички партии бяха срещу Лорер. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборна обиколка във Видин, където беше посрещнат от над 400 членове и симпатизанти на ГЕРБ-СДС. 

„За разлика от ПП-ДБ ние имаме поне три варианта за сформиране на редовен кабинет след тези избори“, категоричен беше Борисов.

„Промяната“ така се сринаха, че дори 6 партии и 50 организации имат 1% по-малко от нас в социологическите изследвания. Ако Кирил Петков, Асен Василев или Христо Иванов са толкова добри – защо не се изправят сами срещу ГЕРБ-СДС?“, зададе риторичен въпрос председателят на ПП ГЕРБ.

„Сега има дефицит, а при нас бяхме на излишък, това е като истински стопанин на дома си, който е отделил да има за всичко, така ние управлявахме държавата“, отбеляза Бойко Борисов. 

„Когато станах премиер, имаше само четири колони, нямаше мост до Видин. Направих пътека до Брюксел. Сега има страхотен трафик, тир след тир. Мостът се изплати, но цялата област спахте две години. Не може да не съм ви сърдит. Всяка събота и неделя имаше панаир във Видин. Един протест няма или те почват, когато има кой да ви уйдисва на протестите. На трети ще кажете "айде почвай", посочи той.

„Аз знам как съм направил един мост на Видин. Милите медии нямат въпроси, две години търпяхме да сипят компромати и лъжи по нас. Чувате ли 50 млрд. ще инвестираме?!? Ходих до Брюксел и се върнах, аз се натъжих. 200 млн. лева осигурихме за път. А той ще обяснява, че ще инвестира 50 млрд., откъде ще ги вземеш бе?“, пита Борисов.

„Не знам на какво основание парадират тези хора. Видите ли ние сме по-хубави, ГЕРБ да ни подкрепи нас. За две години така се сринаха, и седем партии имат един процент по-малко от нас. А тогава защо ние да ви подкрепяме?“, пита още лидерът на ГЕРБ.

Той се възмути от думите на Христо Иванов днес, че 49-ото Народно събрание е възможно да започне със съставяне на конституционно мнозинство с участието на ГЕРБ и ДПС.

„Сега обясняват, че било, каквото било, почваме отначало, ама така правят жените, а ние не сме жени“, каза Борисов и се извини на жените.

Той обеща, че ще направи църквата в Петрохан, ще успее да продължи да плаща пенсиите, защото това е идеология на ГЕРБ, която спазва от 12 години. „Учудвам се на нашите хора, ако не сте вие, никой не може да ме накара да се захвана с тази работа. Жал ми е, мъчно ми е“, каза още Борисов. „Станем ли първи, нямаме заден ход!“, категоричен бе той.

Младежите от ГЕРБ - Видин и председателя на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев заявиха от своя страна, че само ГЕРБ може да върне отново перспективите за развитие на Северозапада, които бяха отнети от измислената „Промяна“./tribune.bg

CHF CHF 1 2.04563
GBP GBP 1 2.31259
RON RON 10 3.92982
TRY TRY 100 5.55708
USD USD 1 1.82583