Борисов: Гузните физиономии на опонентите ми издават всичко. Двуличието ще блесне със страшна сила

България 11.08.2020 17:55 Снимка: ДНЕС+

Борисов: Гузните физиономии на опонентите ми издават всичко. Двуличието ще блесне със страшна сила

Премиерът отново попари чакащите оставката: Правото на протест и кога да има избори са разписани в закона

„Никога не съм следвал максимата: Бий, за да те уважават“, а „Уважавай, за да не те бият“! Има справедливи искания на протеста и ги чувам, те се открояват силно. Отново се обръщам към българите по кръстовищата: не очаквайте агресия от полицията или да отстранят палатките. Тези кръстовища, градът, държавата не са за Бойко Борисов. Те са на всеки данъкоплатец. Не пречите на мен, а на своите съграждани“.

Това написа в официалния си профил във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

Той предупреждава, че изборите ще дойдат и всеки ще получи това, което си е заслужил.

„Гузните физиономии на опонентите ми издават всичко. Затова се и сменят по 6 версии на ден. Двуличието отново ще блесне със страшна сила. Борбата за повече европейски средства, справяне с икономическия колапс заради коронавируса, Зелената сделка, влизането в Банковия съюз – всичко това бяха все тежки решения. Поехме отговорност и ги взехме. Останалото е ясно и е разписано в закона – правото на протест и кога да има избори“, категоричен е министър-председателят.

„Години наред ме анализират, през последния месец непрестанно слушам какво трябва да направя и какво съм мислел да направя. Знам какво ще направя, решението е взето! До дни ще го обявя. Време е за решения!“, предупреди той./tribune.bg

Още по темата

CHF CHF 1 1.81499
GBP GBP 1 2.14178
RON RON 10 4.026
TRY TRY 10 2.18285
USD USD 1 1.65286