Българските патриоти: Долу ръцете от Милена!

България 23.06.2021 12:38 Снимка: ДНЕС+

Българските патриоти: Долу ръцете от Милена!

Коалицията се обяви в защита на Милена Славова с позиция изпратена до медиите

„Нападението на „демократите“ над Милена Славова е парад на лицемерието на необолшевизма! Да имаш мнение, различно от това на гей средите, от кога се превърна в стигма в „новата демокрация“? Това питат в съобщение до медиите от „Българските Патриоти – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“.

Те заявяват, че са направили клип, в който изразяват несъгласието си с гей парада, с парадирането, с агресивната подмяна на традиционните ценности и истинския дневен ред на обществото, и са пуснали клипа в социалните мрежи.

„Певицата Милена Славова – рок икона и символ на поколения рокаджии, попада на него и вероятно не го доглежда до края, защото веднага го споделя. Ако го беше догледала може би нямаше да го сподели. Първо, защото е наш, т.е. политически. Нямаше да го сподели и за да си спести това, което последва - обиди, заплахи, подигравки, преследване и докладване от розовата фашистка Фейсбук полиция, на чиято енергия и отдаденост може да завиди всяка тайна служба по света“, пишат от коалицията. 

„По Милена бяха изстреляни хиляди грозни думи. Беше обиждана за възрастта си, външния си вид и бяха направени грозни намеци, свързани с психичното ѝ здраве и хормоналния ѝ баланс. Милена обаче – впрочем майка и съвестен български гражданин – бе нападната от свои. От онези, които до оня ден я обичаха. Които слушаха песните ѝ и ги бяха превърнали в знаме на бунт, революция, отстояване на права и непримиримост. Онези, които се оплакват от сутрин до вечер, че нямат право на мнение. На изразяване. На всичко“, допълват още Българските патриоти.

В позицията си те пишат още: „Умните“, „красивите“ и жертвите на дискриминация обиждаха една жена, уважавана на българската и световната сцена като изпълнител, служейки си с най-грозни епитети. Това са същите онези, които не спират да повтарят, че не външността е важна, а как се чувстваш отвътре. Милена обаче не се появи да парадира, облечена като какаду с пера и пайети във всички възможни отвърстия, за да манифестира сексуалната си ориентация. Тя всъщност направи това, заради което Вие опищявате София, ефира и света – упражни своето право на изразяване. И защити ценностите, в които вярва. Ценностите, благодарение на които, между другото, всеки един от Вас се е появил на тоя свят.“

„Милена и ние мислим еднакво. Съвпадение, което Ви вбесява. Долу ръцете от Милена! Защото, уважаеми, всеки има право на мнение, нали? Тя го има. И то е различно от Вашето. Не бяхте ли Вие „толерантните“? Това е „просто любов“, нали? Милена обича детето си.  А Вие, не толкова уважаеми, какво обичате?“, завършват позицията си Българските патриоти./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448