Асим Адемов: „Росенец“ е съвместна акция на Христо Иванов и Доган

България 12.08.2020 18:43 Снимка: ДНЕС+

Асим Адемов: „Росенец“ е съвместна акция на Христо Иванов и Доган

По думите му ДПС вече е сменила партия "Атака" с нов партньор

„Росенец“ е съвместна акция на Христо Иванов и Ахмед Доган, коментира за предаването „Студио Actualno“ евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

„Изпусната реплика за Маджо пояснява кой стои зад протеста. Има съмнение и за човека от Дубай - Божков, както и за човека от Белград – Цветан Василев. Познавайки добре обстановката в смесените райони, смея да кажа че това, което се разигра на „Росенец“, бе организирано от ДПС и Христо Иванов“, изтъкна Адемов.

По думите му ДПС вече е сменила партия „Атака“ с нов партньор.

„Сценаристите замениха партия „Атака“ с партия „Да, България“, за да вдигнат рейтинга и на ДПС, и на Христо Иванов“, категоричен е Адемов. Той отхвърли възможността изпуснатата реплика за Маджо да е част от сценарий.

„По самата реакция на г-н Иванов си правим извода, че беше доста притеснен от това, което влезе в кадър. Впоследствие даде няколко противоречащи си версии и това го дискредитира в очите на протестиращите“, посочи евродепутатът. Той посъветва младите хора на протеста да се разграничат от политиците между тях. По оценка на Адемов, ако страната влезе в спирала на избори сега, това няма да е добре за всички граждани./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81566
GBP GBP 1 2.14389
RON RON 10 4.01155
TRY TRY 10 2.20125
USD USD 1 1.67954