Журналист от БТВ: Влюбен съм в кмета на Пазарджик

Спорт 24.05.2020 18:12 Снимка: ДНЕС+

Журналист от БТВ: Влюбен съм в кмета на Пазарджик

„Влюбен съм в кмета на Пазарджик. Българското общество заслужава във всеки град и село по един Тодор Попов. Даже по двама“. Това написа в профила си във Фейсбук журналистът от БТВ Петър Нанев.

Малко по-рано пазарджишкият кмет Тодор Попов присъства на инспекция на ремонта на пътен участък с премиера Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов.

Попов коментира казуса с Васил Божков и СМС-ите, с което вероятно „провокира“ изблика в журналиста на БТВ. Медията от самото начало брани позициите на укриващия се зад граница Божков.

„Всички сме минали по тази пързалка. Всички сме къпани с такава хладка вода, но прекалиха... Човек като има високи цели, да си ги гони. Считам, че Влади се справя изключително успешно, харесваме го, защото така трябва да се прави. Аз не съм от ГЕРБ, но е важно да се каже какво е направила държавата за училищата и стадионите. От БСП си говорят, но тук стадион, асфалт, саниране, мост, училища са направени благодарение на управляващите“, заяви кметът Попов. /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81028
GBP GBP 1 2.16418
RON RON 10 4.04314
TRY TRY 10 2.30046
USD USD 1 1.6551