Загуба беляза дебюта на Тунчев в Локо Пд

Спорт 13.11.2020 18:00 Снимка: ДНЕС+

Загуба беляза дебюта на Тунчев в Локо Пд

Отборът на Локомотив Пловдив отстъпи на Берое с 1:3 в контролна среща, играна на стадион „Локомотив“.

Каралос Охене откри резултата в 38-ата, а Кукула удвои в 51-ата минута. Лукас Салинас намали в 61-ата, но резервата Еривалдо вкара трети гол за гостите в 87-ата минута, с който оформи и крайния резултат. Двубоят беше доста динамичен, като имаше солиден брой положения, както дори и червен картон и наподобяваше повече на мач от първенството на efbet Лига.

Срещата беше и неофициален дебют за новия наставник на "смърфовете" Александър Тунчев, който бе назначен след напускането на Бруно Акрапович.

"Добра проверка за нас. Резултатът не е от значение. Въпросът бе да направим добро натоварване. Най-важното бе да няма контузии.

Всеки един, който се занимава с треньорска професия, се надява един ден да поеме отбор. За мен е огромна чест да бъде начело на Локомотив.

Познаваме се добре с Данчо Юруков. Той може да ни помогне със своя опит. Ще направим всичко възможност отборът да продължи по същия начин. Към момента не виждам да има някакво напрежение или някой да е разстроен. Всичко е нормално в съблекалнята.

Напускането на Бруно Акрапович със сигурност се отрази. Няма никак да е лесно, нормално е аз съм млад треньор, но вярвам в моите способности и в моите колеги. Ще се постараем да успеем да зарадваме нашите фенове.

Херо ми пожела успех и ми каза, че не е никак лесно. За съжаление Иваноф получи контузия на тренировка и не знам вече. Ще се прибере в Белгия и ще видим какво се случва", заяви Тунчев./НовСпорт

CHF CHF 1 2.01778
GBP GBP 1 2.26558
RON RON 10 3.93084
TRY TRY 100 5.65362
USD USD 1 1.83957