Моуриньо сравни Лудогорец с Байерн и ПСЖ

Спорт 04.11.2020 19:23 Снимка: ДНЕС+

Моуриньо сравни Лудогорец с Байерн и ПСЖ

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо даде пресконференция преди мача с Лудогорец от 3-ия кръг на груповата фаза в Лига Европа.

Португалската треньорска легенда натърти, че ще излезе с най-добрия си отбор за гостуването на "Хювефарма Арена".

„Ще се опитваме да спечелим мача. Мисля, че срещу Антверп проблемът беше, че не играхме на обичайното си ниво като отдаденост, за което съм виновен и аз. Не се отнесохме сериозно, не бяхме в мача, за да го спечелим, а просто чакахме победата да ни сполети, а не обратното. Заради тази загуба мачът с Лудогорец се превръща в още по-важен мач. Надявам се, че играчите осъзнават, че мачът утре трябва да е различен спрямо този срещу Антверп“.

„Имаме проблеми с отсъстващи играчи. Регилон е болен, не от коронавирус. Имаме двама добри играчи на тази позиция. Ламела имаше проблеми в последните срещи и му даваме почивка сега“.

„Очаквам труден мач срещу Лудогорец. Вече играхме срещу втория най-добър отбор в България, в лицето на Локомотив Пд и беше много труден мач за нас. Предполагаме, че Лудогорец има още по-голям потенциал. 9 поредни титли в първенството е нещо, което обичайно свързваме с отбори като Байерн Мюнхен и може би Пари Сен Жермен, така че изпитваме огромно уважение към тях. Имаме само 3 точки до момента, така че това прави мача още по-важен. Трябват ни точки и отиваме в България с това на ум“.

„Те са отличен отбор от техническо естество, с много добри играчи и с много опит в Европа. Ще бъдем в най-силния си състав за мача“.

„Никога не очаквам добри неща след пауза за национален отбор, само лоши неща очаквам. Тренировъчният режим е съвсем различен и това води до лоши последици за играчите. Не съм критик обаче, тъй като и аз няма да съм лесен за изтърпяване, ако един ден получа място като национален селекционер“, завърши Моуриьо. 

CHF CHF 1 1.99351
GBP GBP 1 2.28037
RON RON 10 3.93361
TRY TRY 100 5.60402
USD USD 1 1.80827